Mergi direct la conținut »
Un bărbat a murit din cauza inundațiilor în Corbi, Argeș. A traversat călare râul Doamnei și a fost luat de viitură. Numărul morților a ajuns la patru
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a murit din cauza inundațiilor în Corbi, Argeș. A traversat călare râul Doamnei și a fost luat de viitură. Numărul morților a ajuns la patru

Un bărbat a murit din cauza inundațiilor în Corbi, Argeș. A traversat călare râul Doamnei și a fost luat de viitură. Numărul morților a ajuns la patru

Un bărbat a murit din cauza inundațiilor în Corbi, Argeș, după ce nu a ținut cont de avertismentele autorităților. Omul a fost luat de viitură deoarece a încercat să traverseze călare râul Doamnei.

După ce a plouat torențial, nivelul apei în bazinul râului Doamnei a crescut, în special în localităţile Nucşoara, Corbi, Pietroşani, Domneşti şi Dârmaneşti, relatează Mediafax.ro.

Un bărbat din localitatea Corbi a vrut să traserseze călare râul Doamnei, cu toate că a fost avertizat că își poate pune viața în pericol. Omul a fost doborât de curenții puternici și a fost găsit în apă de pompieri.

Salvatorii au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute, însă omul nu a mai putut fi adus la viață.

De asemenea, un bărbat din județul Neamț, care a fost dat dispărut sâmbătă de către soția, a fost găsit mort duminică. Salvatorii cred că bărbatul a fost surprins de viituri, conform sursei citate.

Trupul bărbatului a fost descoperit în pârâul Cuiejdiu, după retragerea apelor

„Sâmbătă seara a avut loc o misiune de căutare şi salvare a unui bărbat dat dispărut din satul Cuiejdiu, comuna Gârcina, judeţul Neamţ. La lăsarea întunericului, căutările au încetat. Astăzi (duminică – n.r.), după retragerea apelor, am fost anunţaţi că a fost observat un cadavru plutind pe râul Cuiejdiu, la fosta moară din Dărmăneşti”, a declarat, pentru sursa citată, Ioan Niţică, reprezentant al ISU Neamţ.

La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri pentru a scoate cadavrul din apă.

Dispariția bărbatului a fost semnalată de soția victimei, care este nevăzătoare și care strângea lemne din pârâu împreună cu soțul ei. Femeia a intrat în panică, după ce și-ar fi strigat soțul și nu a primit niciun răspuns. Apoi, a mers un vecin care a sunat la 112 pentru a semnala dispariția.

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!
Recomandări

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!

Ploile torențiale din ultimele zile au făcut mai multe victime. O femeie de 81 de ani din satul Zlătunoaia din Botoşani a murit după ce tavanul casei în care locuia s-a prăbușit peste ea, cel mai probabil, din cauza infiltrațiilor generate de ploi.

Un bărbat din Neamț, dat dispărut de sâmbătă, a fost găsit mort în apele pârâului Cuiejdiu. De asemenea, un alt bărbat din localitatea Corbi, județul Argeș, a fost luat de viitură, după ce a încercat să traverseze pe cal apa râului Doamnei, iar o femeie de 70 de ani din Vrancea a fost găsită moartă în apropierea unui pârâu care revărsat din cauza ploilor torențiale.

Judeţul Neamţ a fost puternic afectat din cauza inundaţiilor de sâmbătă. Sute de persoane au fost evacuate din localitatea Fărcașa. Hidrologii avertizează că duminică râuri din 14 județe, inclusiv Neamț, se află sub cod portocaliu de inundaţii până la ora 16.00.

sursă foto: sursata.ro


Citește și VIDEO / ”Punctele morţii” din România: barierele pentru calea ferată, “opţionale” pentru CFR


 

Close
Închide
  Close