Mergi direct la conținut »
O femeie din Vrancea a murit din cauza inundațiilor. Pensionara a fost luată de ape
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Vrancea a murit din cauza inundațiilor. Pensionara a fost luată de ape

O femeie din Vrancea a murit din cauza inundațiilor. Pensionara a fost luată de ape

O femeie din Vrancea a murit din cauza inundațiilor. Pensionara din localitatea Poiana Cristei, care era dată dispărută de vineri seara, a fost găsită moartă. Ea fusese căutată de zeci de oameni, începând de sâmbătă dimineață.

Femeia în vârstă de 70 de ani din comuna Poiana Cristei fusese văzută ultima oară, vineir seara, în jurul orei 21, în zona pârâului Brezoi, sat Mahriu, scrie Monitorul de Vrancea.

Cadavrul pensionarei a fost găsit la aproape un kilometri distanță în amonte, în zona pârâului Brezoi.

„Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei decesului, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cadavrul nu prezintă urme de violentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache, conform observator.tv.

De asemenea, zeci de oameni caută în continuare o a doua persoană dată dispărută în județul Vrancea, în urma inundațiilor. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani din comuna Sihlea. El ar fi plecat vineri de acasă spre pădurea Bogza şi nu a mai revenit.

Vrancea se numără printre județele vizate de un cod portocaliu de inundații, valabil până sâmbătă seara, când se vor semnala cantități însemnate de apă. Potrivit ANM, vor fi în vigoare și două coduri galbene de vreme instabilă, cu averse și chiar grindină.

sursă foto: observator.tv


Citește și Ce cred adolescenții din România despre politicieni: ”Ne vor minți atâta timp cât le vom permite” și ”I-aș lăsa să trăiască cu un salariu mizer”


 

Close
Închide
  Close