Mergi direct la conținut »
Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani. Clienții l-au văzut cum s-a prăbușit la pământ
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani. Clienții l-au văzut cum s-a prăbușit la pământ

Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani. Clienții l-au văzut cum s-a prăbușit la pământ

Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani, sub privirile îngrozite ale clienților aflați la cumpărături. Colegii săi au sunat la 112, însă medicii de la Ambulanță nu au mai reușit să-l readucă la viață pe paznicul, în vârstă de 40 de ani. Accidentul de muncă este acum anchetat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani.

Incidentul șocant a avut loc, miercuri, într-un supermarket din Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro. Bărbatul, care lucra ca agent de pază, s-a prăbușit la pământ, în timp ce se afla la serviciu.

Colegii au sunat la 112, ca să ceară ajutor. În supermarket se afla și un medic de la Ambulanță, care a intervenit pentru a acorda primul ajutor bărbatului.

Echipajul SMURD, sosit la fața locului, l-a intubat pe bărbatul de 40 de ani, care s-a stins, însă, din viață la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani.

Moartea bărbatului a devenit acum subiectul unei anchete a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Botoșani.

„În timp ce angajatul se afla la serviciu, la postul de pază din magazinul Kaufland Botoşani, a simţit dureri puternice în zona pieptului şi stări de ameţeală, urmate de pierderea cunoştinţei”, au precizat reprezentanții ITM Botoșani.

Inspectorii din cadrul ITM au precizat că bărbatul lucra ca agent de securitate la un supermarket din municipiul Botoşani, fiind angajat al societăţii comerciale Elnet Security SRL Bucureşti, conform Agerpres.ro.

sursă foto: stiri.botosani.ro


Citește și #salvatipipera/ Fostul arhitect-șef al Capitalei, Gheorghe Pătrașcu: În Pipera, evoluția ar fi fost normală dacă s-ar fi respectat planificarea infrastructurii


 

Close
Închide
  Close