Bărbatul agresiv și mama copilului său au divorțat, dar agresorul n-a acceptat niciodată asta și mereu a căutat să-și pedepsească fosta nevastă. A bătut-o în repetate rânduri de față cu copilul lor. 

Femeia a încercat să obțină un ordin de restricție pentru fostul soț, care are dreptul de a-și vizita copilul.

Ceilalți au stat și au râs

Bărbatul n-a ezitat să sară la soția lui și în timpul ședinței cu părinții de la grădinița copilului. Cadrele didactice și ceilalți părinți prezenți au stat și au râs. Nimeni n-a intervenit în apărarea femeii.

Aceasta a fugit pe hol, dar a fost prinsă din urmă de bărbat și lovită violent cu capul de pereți.

Două echipaje de Poliție au venit la fața locului, iar bărbatul agresiv a fost amendat cu 1.000 de lei. Conducerea grădiniței i-a transmis femeii agresate, a doua zi după eveniment, să-și rezolve neînțelegerile cu fostul soț, deoarece prestigiul unității lor ar putea fi afectat.

La Sibiu, o mamă a fost bătută de față cu cei doi copii ai ei, când se afla la volan, în propria mașină și se oprise la un semafor.


Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/Cât a încasat Bittman din cei 700.000 € cheltuiți pentru evenimentul aranjat în care a fost slăvit primarul Sectorului 5

EXCLUSIV/Cât a plătit Primăria Capitalei pentru a-l aduce pe Rod Stewart în București. Nervos pe dezvăluirile din Libertatea, Dan Bittman o dă de gol pe Gabriela Firea