MENIU CAUTĂ

Un biciclist din Satu Mare simula accidente auto, pentru a le cere despăgubiri șoferilor nevinovați (Video)

Distribuie

Un biciclist din Satu Mare simula accidente auto, pentru a le cere apoi despăgubiri șoferilor nevinovați. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, se arunca intenționat în fața mașinilor pentru a simula un accident și a solicita pe urmă depăgubiri.

Un astfel de incident a avut loc și în seara zilei de duminică 15 aprilie, în jurul orei 22.00, la intersecția străzilor Grigore Ureche și Fabricii din Satu Mare, scrie presasm.ro.

Individul a vânat mai multe mașini, în zona unei treceri de pietoni, iar când a simțit momentul perfect și-a împins bicicleta în fața unei mașini, iar mai apoi s-a aruncat și el pe pământ, fără să fie atins de nimeni și nimic!

Ghinionul lui a fost că în zonă era o cameră de supraveghere, care a surprins întreaga scenă, iar polițiștii și-au dat seama că totul este un simulacru.

Dacă nu erau camerele de supraveghere erau șanse ca individul să solicite daune morale și fizice de la șoferul absolut nevinovat, precizează sursa citată.

În schimb, în urmă cu doi ani, un american a intrat intenționat cu maşina într-un grup de biciclişti. Cinci oameni au murit, atunci.

FOTO – presasm.ro

ZCITEȘTE ȘI… Iliescu și Emil Cico Dumitrescu au contribuit la amplificarea psihozei privind treroriștii – PICCJ 

Citește mai multe despre Accident, bicicleta, Satu Mare și simulare pe Libertatea.

Comentarii