De Dragoș Tănase,

UPDATE 14 mai, ora 11.20: Copilul în vârstă de şapte ani scos de pompieri, luni seara, fără semne vitale, dintr-o fântână de lângă localitate Vârşolţ, a fost declarat decedat marţi dimineaţa, după ce personalul medical a încercat resuscitarea şi încălzirea corpului pe parcursul întregii nopţi, potrivit Agerpres.

Cea care i-a anunţat pe pompieri despre căderea copilului în fântână, în jurul orei 19.00, a fost chiar mama lui. Pompierii au găsit băiatul abia după ce au scos mare parte din apa din fântână, cu două motopompe.

„Luni după masă, Secţia Şimleu Silvaniei şi Detaşamentul de pompieri Zalău au fost solicitate să intervină pentru a scoate un copil căzut accidental într-o fântână aflată pe un câmp din apropierea localităţii Vârşolţ. Copilul de şapte ani a fost găsit şi extras, a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă şi s-au executat manevrele de resuscitare”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, citat de Someșeanul.ro.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată în Ambulanţă, fără a avea funcţii vitale, manevrele de resuscitare continuând pe timpul deplasării către Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului din Zalău.

Tot în această seară, un copil de 9 ani a murit, după ce o bucată dintr-un gard de beton s-a desprins și i-a căzut în cap! A vrut să-și recupereze mingea, dar și-a găsit sfârșitul,

FOTO – Arhivă


Citește și:

Un copil de doi ani din județul Alba, în stare gravă la spital după ce a căzut într-o fântână de 8 metri

Un copil de 5 ani a fost salvat de unchiul său, după ce a căzut într-o fântână. Pompierii erau încă pe drum

Copil de doi ani căzut într-o fântână în județul Dolj. Pompierii au reușit să-l scoată în viață


 

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți