MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Un copil de doi ani din județul Alba, în stare gravă la spital după ce a căzut într-o fântână de 8 metri

Distribuie

Incidentul a avut loc, marți, în localitatea Livezile din județul Alba. Un copil de doi ani se află în stare gravă după ce a căzut într-o fântână cu o adâncime de aproximativ 8 metri. Până la ajungerea echipajelor de pompieri, un localnic a intrat în fântână în încercarea de a-l salva pe micuț. 

La fața locului a sosit un echipaj de salvatori care a reușit aducerea la suprafața a minorului inconștient.  Echipajul SMURD a resuscitat minorul timp de 30 de minute, până la sosirea unui echipaj de terapie intensivă cu medic.

Ulterior copilul a fost preluat de ambulanța SMURD și transportat spre localitatea Aiud, unde a fost alertat un elicopter care îl va prelua spre Spitalul de Urgență din Târgu Mureș.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind efectuate cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care copilul a căzut în fântână.

 „Din primele informații de la faţa locului, se pare că micuțul în vârstă de doi ani a fost lăsat să se joace, nesupravegheat, în curtea casei. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a declarat reprezentantul IPJ Alba, Luminiţa Prodan, potrivit Mediafax.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii! Fetița ei este sănătoasă


 

Comentarii