MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Elevul olimpic care a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara a murit la spital

Distribuie

Băiatul de 13 ani din Galați care a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara a murit la spital, unde fusese transportat miercuri seară în comă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața elevului olimpic, al cărui organism a cedat din cauza rpnilor grave suferite. 

Elevul se afla în Hunedoara pentru a participa la olimpiada națională de matematică. Era cazat la Hotelul Rusca, unde se afla împreună cu tatăl său. La un moment dat, copilul s-a dezechilibrat și a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul 4 al hotelului.

Inițial, copilul a fost dus la un spital din Hunedoara, însă medicii au decis ulterior ca acesta să fie transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara, în Secţia de neurochirurgie.

Joi dimineață, elevul de 13 ani a murit la spital, din cauza rănilor suferite. Medicii spun că, pe lângă contuzie cerebrală, băiatul a avut şi contuzie pulmonară şi o uşoară fractură de bazin.

La Hunedoara, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.


Citește și… O familie și-a uitat copilul într-un magazin. Poliția a urmărit mașina 15 kilometri ca să-l poată înapoia părinților | FOTO


 

Citește mai multe despre hotel, Hunedoara și Spital pe Libertatea.

Comentarii