Mergi direct la conținut »
O familie și-a uitat copilul într-un magazin. Poliția a urmărit mașina 15 kilometri ca să-l poată înapoia părinților | FOTO Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O familie și-a uitat copilul într-un magazin. Poliția a urmărit mașina 15 kilometri ca să-l poată înapoia părinților | FOTO

O familie și-a uitat copilul într-un magazin. Poliția a urmărit mașina 15 kilometri ca să-l poată înapoia părinților | FOTO

O familie din Mexic și-a uitat unul dintre copii, în vârstă de opt ani, într-un magazin. A urmat o cursă nebună a poliției pentru a găsi mașina părinților copilului.

De Dana Aramă,

 

Un copil în vârstă de opt ani a fost uitat într-un magazin din Chiapas. Acesta s-a pierdut de părinții săi și de restul familiei în momentul când s-a așezat la rând la casă.

Băiețelul a fost găsit de niște polițiști. Aceștia l-au întrebat pe copil dacă părinții săi erau în magazin.
„Da, cred că da, eu i-am spus mamei că îmi este sete și am mers să îmi cumpăr ceva de băut, dar era coadă”, le-a explicat băiețelul agenților.

„Ce o să mă fac fără mama și fără frații mei?”, le mai spune acesta polițiștilor.

Agenții decid să-l ia pe copil în mașina poliției și pleacă în grabă pe autostradă în căutarea părinților micuțului. Polițiștii îi cer copilului să fie foarte atent la mașini și să le atragă atenția asupra celei în care se află familia sa.
După 15 kilometri, băiețelul a indicat o mașină de culoare roșie, pe care poliția reușește să o oprească în trafic. Micuțul ajunge fericit în mașină alături de mama sa și de alte rude. Femeia a explicat că familia mergea cu două mașini la plajă și că în momentul în care s-au oprit la magazin ea a crezut că băiețelul a ales să se urce în cealaltă mașină, potrivit Infobae.


Citește și:

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!

 
 
Close
Close
Închide