Mergi direct la conținut »
Un copil a murit înghețat într-un șanț, deoarece mama lui s-a îmbătat, l-a scăpat și a uitat de el!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un copil a murit înghețat într-un șanț, deoarece mama lui s-a îmbătat, l-a scăpat și a uitat de el!

Un copil a murit înghețat într-un șanț, deoarece mama lui s-a îmbătat, l-a scăpat și a uitat de el!

Un copil de numai 1 an și 4 luni a fost găsit mort pe un șanț din comuna Soltănești, raionul Nisporeni, din Republica Moldova. 

Mama copilului a băut ieri noapte cu o cumătră. Pe drum spre casă, s-a împiedicat și a scăpat copilul. Ea s-a ridicat și s-a dus acasă, dar pe copil nu l-a mai luat, a informat publika.md.

Dimineață, când s-a trezit din beție, femeia a descoperit că nu mai are copilul! Și a pornit împreună cu  o soră să-l caute. L-a găsit, însă acesta murise înghețat.

„Doamna consuma alcool”

„Deplasându-se pe drum, având copilul în brațe, l-a scăpat din brațe, iar ulterior s-a întors acasă fără copil, s-a întors ca să se culce”, a menţionat Victor Triboi, șeful secției de urmărire penală.

„Noaptea, am înțeles că doamna cu copilul s-a dus la femeia din mahala și cerea copilul. Femeia s-a mirat și a spus că nu a luat copilul și ea a ieșit în drum și când s-a uitat într-o parte a văzut copilul mort”, a precizat Nicolae Vasilache, primarul satului Soltănești.

„Doamna consuma alcool, tot timpul copilașul cela rămânea cu bunica, iar ea se ducea nu știu pe unde. O mamă iresponsabilă”.

„Ei nu au grijă de copii. Tatăl lor tot îi dă cu păhărelul, o familie destrămată”.

Femeia este despărțită de tatăl micuţului. Cei doi mai au împreună un băiat, de 10 ani. 

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

„Dacă tatăl va fi disponibil, condițiile de trai îi vor permite ca să ia copilul la întreținere, îl va lua tata, dacă nu, atunci Direcția asistență socială îi va aprecia statutul și îi va asigura protecție copilului”, a subliniat Xenia Axenti, şefa Direcţiei asistență socială din Nisporeni.


FOTO | Coadă la Catedrala Mântuirii Neamului. Când se va încheia programul de vizitare

Şedinţă solemnă la Parlament, dedicată Centenarului. Klaus Iohannis: „Mergem în direcția corectă?”; Viorica Dăncilă: „Lansez un mesaj de pace către președintele României”

Incompetența ucide! Accidentul de muncă ținut secret de RATB: bărbat de 58 de ani mort după ce a explodat într-o celulă electrică de 10.000 de volți!

VIDEO/ Cum reacționează copiii când Andra pleacă de acasă. «Se lasă cu plâns»

 

 

Close
Închide
  Close