Mergi direct la conținut »
Un medic de la Spitalul Colțea a fost prins când lua șpagă! A primit 500 de lei pentru o operație la fiere
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un medic de la Spitalul Colțea a fost prins când lua șpagă! A primit 500 de lei pentru o operație la fiere

Un medic de la Spitalul Colțea a fost prins când lua șpagă! A primit 500 de lei pentru o operație la fiere

Aproape că nu există român care să nu fi dat o mică atenție atunci când a mers la doctor. În capitală, un medic de la Spitalul Colțea a fost prins când lua șpagă. Bărbatul a primit 500 de lei pentru o operație la fiere.

De Remus Vlad,

Cea care a avut curajul să-l denunțe pe doctorul de la unitatea spitalicească din centrul Bucureștiului a fost o tânără de 28 de ani.

A fost operată de fiere

Ea a mers săptămâna trecută la spital pentru că se simțea rău și a intrat pe mâna medicului șpăgar. După o serie de analize, tânăra a suferit o intervenție chirurgicală, mai exact o operație de fiere.

A vrut să-i dea whisky, dar a cerut bani

La câteva zile după, femeia a mers cu o sticlă de whisky la medic, însă a avut parte de o supriză neplăcută. Acesta i-a transmis că trebuia să pună ceva într-un plic, iar pacienta s-a scuzat că nu era pregătită.

Au stabilit de comun acord să se revadă atunci când i se vor scoate firele. Numai că, la întâlnire, au apărut și ofițerii DGA care fuseseră anunțați de către tânără cu privire la faptul că medicul i-ar fi cerut bani pentru operație.Ea a sunat la Call center Anticorupție la numărul 0800.806.806. Flagrantul a avut loc în spital, unitate care se află la doar câțiva metri de sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Medicul e în control judiciar pentru 60 de zile

Acum, doctorul este acuzat de luare de mită și riscă să ajungă în spatele gratiilor.Judecătorii au decis să-i dea doctului șpăgar control judiciar pentru 60 de zile.

Close
Închide
  Close