MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2018 20:58

Un nou protest are loc, luni seara, în Piața Victoriei. Oamenii cer demisia Guvernului

Distribuie

Pentru a patra zi consecutiv, are loc un nou protest în Piața Victoriei, luni, 13 august, după mitingul diasporei din 10 august, în care jandarmii au acționat violent asupra manifestanților

Oamenii cer demisia Guvernului Dăncilă, cu ajutorul pancartelor, au adus un steag mare al Uniunii Europene (UE), pe care îl flutură în mijlocul Pieţei Victoriei, dar și steaguri tricolore, și scandează – printre altele – „Jandarmeia apără hoția!, „Demisia, demisia”, „Hoţii, hoţii”, „Jos Guvernul”, „Nu scăpaţi” sau „Nu vrem sa fim o naţie de hoți!”.

Protestatarii manifestă zgomotos, cu fluiere şi vuvuzele şi scandează, iar la un moment dat jandarmii au scos din mijlocul lor o persoană aflată în stare de ebrietate, care profera injurii la adresa celor din jur.

Brigada Rutieră a Capitalei anunță că a fost restricționat traficul pe Șoseaua Kiseleff, de la strada Arhitect Ion Mincu și pe strada Paris, către Statuia Aviatorilor.

Printre cei aproximativ 1.000 de oameni prezenţi în Piața Victoriei se află şi mulţi părinţi cu copii mici.

Oamenii obișnuiți, bătuți și gazați vineri de forțele de ordine, s-au întors a doua zi în Piața Victoriei. Au povestit pentru Libertatea prin ce au trecut (VIDEO).

  • Foto – ARHIVĂ: Libertatea / Vlad Chirea

Citește și: Piața ridică 5 întrebări. Același loc, același scop, două proteste încheiate total diferit


 

Citește mai multe despre miting și piata victoriei pe Libertatea.

Comentarii