Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Un prim suspect în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Este vorba de un fost preot
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV / Un prim suspect în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Este vorba de un fost preot

EXCLUSIV / Un prim suspect în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Este vorba de un fost preot

La doar câteva ore de la descoperirea trupului fără viață al Esterei, investigatorii maramureșeni au un prim suspect în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Ar fi vorba de un fost preot care a mai fost văzut în cartierul mărginaș al orașului Baia Mare, un soi de enclavă locuit de romi. Unii dintre localnici au spus investigatorilor că un bărbat ar fi plecat cu fetița pe care o ținea de mână.

De Cristian Burcioiu, Remus Vlad,

Polițiștii și procurorii care au declanșat ”vânătoarea” de pedofili au inclus în cercul suspecților și un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani despre care se spune că ar fi îmbrăcat haina preoțească și chiar ar fi fost închis la un moment dat. La individ s-a ajuns după verificări rapide ale mediilor în care pedofilii își fac veacul, dar și pornind de la informațiile romilor care locuiesc în enclava de la marginea Băii Mare. Aceștia au spus anchetatorilor că, în seara dispariției Esterei, copilă care se juca în fața blocului în care locuiește, a fost văzut un bărbat cu semnalmentele suspectului care ar fi plecat cu micuța ținând-o de mână.

Cadavrul micuței era dezbrăcat de la brâu în jos

În acest moment al cercetărilor, investigatorii încearcă să dune cât mai multe informații pentru a declanșa audierile în acest terifiant caz. Micuța Estera, care avea cinci anișori, a murit cu capul aproape sfărâmat de loviturile puternice care i-au provocat  mai multe fracturi craniene. În plus, legiștii au emis o primă ipoteză în urma examinării cadavrului conform căreia copila ar fi fost și violată. Cadavrul mutilat al copilei, dezbrăcat de la brâu în jos, a fost descoperit de frații ei într-o clădire dezafectată din apropierea Combinatului Phoenix, din Baia Mare la opt ore de la dispariția fetiței.

Close
Închide
  Close