MENIU CAUTĂ

Un primar din România a murit azi la birou. Edilul era la al cincilea mandat

Distribuie

Ioan Popovici, în vârstă de 70 de ani, primarul comunei Păltiniș, din județul Caraș Severin, a murit azi, chiar la birou. Acesta a suferit un infarct.

Primarul se afla la al cincilea mandat, a anunțat mediafax. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Păltiniş, marţi, în jurul orei 13.00, edilului i s-a făcut rău în timp ce se afla în instituţie. Imediat, un angajat a sunat la 112, iar o ambulanţă s-a deplasat de urgenţă la Primăria Păltiniş, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Din păcate, primarul comunei, Ioan Popivici, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de aproximativ 45 de minute, fiind declarat decesul în urma unui infarct miocardic.

Ioan Popovici avea 70 de ani şi se afla la cel de-al cincilea mandat de primar al comunei Păltiniş, din judeţul Caraş-Severin.


INTERVIURILE LIBERTATEA | Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, despre Notre-Dame: ”Această tragedie trebuie să ne apropie, într-o Europă dezbinată de valorile morale și creștine”

Citește mai multe despre Deces și primar pe Libertatea.

Comentarii