Mergi direct la conținut »
Un primar PSD protestează pentru lipsa autostrăzii din Moldova: "Nu plec din PSD, dar nu-mi convine că Moldova nu are autostradă!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un primar PSD protestează pentru lipsa autostrăzii din Moldova: "Nu plec din PSD, dar nu-mi convine că Moldova nu are autostradă!"

Un primar PSD protestează pentru lipsa autostrăzii din Moldova: „Nu plec din PSD, dar nu-mi convine că Moldova nu are autostradă!”

Daniel Horciu, primarul comunei Săvineşti din Neamţ, a anunțat că va protesta pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute, pentru lipsa autostrăzii în Moldova, notează Mediafax. 

„Este un lucru care ţine de comuna noastră. Este un protest pe care îl fac eu. Sunt primar PSD. Nu plec din PSD, dar nu-mi convine că Moldova nu are autostradă!”, a declarat primarul.

Daniel Horaciu care este în Partidul Social Democrat de 11 ani a mai spus că va porni și alarmele în comună pentru a protesta. Întrebat ce l-a determinat să protesteze, edilul a declarat pentru Mediafax:

„M-a determinat faptul că mă duc la schi în Austria. Fac 11 ore în România şi apoi din Ungaria până unde mă duc fac şase ore şi jumătate, fiind vorba despre aceeaşi distanţă cu aproximaţie. Sunt nemulţumit că nu sunt autostrăzi. Pe cine nu nemulţumeşte?”

Recent, un om de afaceri din Bucovina, Ştefan Mandachi, a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Gestul său este un protest față de autoritățile care dau dovadă de lipsa de interes față de construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei.

Foto: Facebook


Analiză BBC despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la Parchetul European: „PSD o consideră dușmanul lor de moarte”


 

Close
Închide
  Close