Mergi direct la conținut »
Un român este căutat în Marea Britanie după ce a jefuit o bancă. Ce strategie a folosit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român este căutat în Marea Britanie după ce a jefuit o bancă. Ce strategie a folosit

Un român este căutat în Marea Britanie după ce a jefuit o bancă. Ce strategie a folosit

Ion Crăciunescu, 64 de ani, este căutat în legătură cu un jaf care a avut loc pe 7 decembrie, la Banca Co-Operative din Luton. Poliția engleză a dezvăluit identitatea bărbatului şi imagini cu el surprinse de camerele de supraveghere din bancă.

Ofițerii au fost chemați în jurul orei 11:40 de dimineață, iar banca a fost evacuată. Românul a lăsat în urmă un dispozitiv care semăna cu o bombă artizanală, potrivit lutontoday.co.uk.

La cererea băncii, suma de bani pe care Ion Crăciunescu a sustras-o nu a fost făcută publică de către autorități. În schimb, oamenii legii au publicat imagini surprinse de camerele de vedere în gara Luton.

După câteva ore de la jaf, românul s-a urcat într-un tren care mergea spre Londra. Poliția din Marea Britanie a solicitat ajutorul populației la găsirea lui Crăciunescu.

Foto lutontoday.co.uk.


VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România


 

Close
Închide
  Close