Mergi direct la conținut »
Un siloz din Danemarca a căzut în direcția greșită, în timpul demolării. În cădere, a distrus un centru cultural
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un siloz din Danemarca a căzut în direcția greșită, în timpul demolării. În cădere, a distrus un centru cultural

Un siloz din Danemarca a căzut în direcția greșită, în timpul demolării. În cădere, a distrus un centru cultural

Un siloz din Danemarca a căzut în direcția greșită, în timpul demolării, iar în timpul căderii a distrus un centru cultural din apropiere. Silozul avea o înălțime de 53 de metri și nu se știe de unde provine eroarea. Într-un clip filmat în orașul danez Vordinborg, unde avea loc lucrarea, se aude cum martorii care asistau la demolare ovaționează detonarea, dar apoi văd uluiți cum turnul cade spre biblioteca și școala de muzică de pe malul apei.

Asociația personalului ce lucrează cu explozibili din Danemarca spune că pregătirile pentru demolare par să fi fost făcute corect, dar o anchetă a fost deschisă, totuși, pentru a afla exact ce s-a întâmplat.  Din fericire, nimeni nu a fost rănit, potrivit Guardian.

Anul trecut, în decembrie, a fost o demolare cu probleme și pe stadionul Pontiac Silverdome (VIDEO), pe care s-a jucat Elveția-România (4-1) la CM 1994.

FOTO & VIDEO – Youtube.comCITEȘTE ȘI… VIDEO. Musical.ly, aplicația preferată a Irinei Columbeanu, este considerată raiul pedofililor în Marea Britanie. Cât de sigură este Musical.ly? 

Close
Închide
  Close