MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 17:43 , de Cristian Burcioiu

Un șofer a fost înjunghiat în urma unor șicane în trafic, în București. Cuțitarul e la audieri, victima sa, la spital

Distribuie

Un șofer a fost înjunghiat în urma unor șicane în trafic, în București. Un bărbat a ajuns la spital după ce un șofer nervos l-a înjunghiat cu un cuțit. Scandalul ar fi început, spun martorii, din cauza faptului că bărbații, aflați fiecare la volanul autoturismului său, s-ar fi șicanat în trafic, pe o arteră din Sectorul 6 al Capitalei.

După ce o bucată de drum s-ar fi șicanat reciproc și s-ar fi amenințat de după geamurile mașinilor pe care le conduceau, unul dintre cei doi șoferi a decis să-și facă dreptate în felul său. Undeva în apropierea mal AFI Cotroceni, la un semafor, conducătorul auto cuțitar s-a dat jos la 'vinovat' și l-a înjunghiat, drept pedeapsă. Incidentul a fost observat de participanții la trafic, dar și și de trecători care au sunat la 112 și au alertat poliția.

Un șofer este la spital, celălalt la audieri

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției 22 care l-a imobilizat pe șoferul-cuțitar pe care l-au predat apoi colegilor de la 'Omoruri' pentru continuarea cercetărilor. În timp ce atacatorul a ajuns în birourile investigatorilor pentru a fi audiat, victima sa a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul 'Omoruri' din Poliția Capitalei.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii