Mergi direct la conținut »
Un șofer a scăpat bolidul de sub control, a accidentat un pieton de pe trotuar și a făcut praf un magazin
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer a scăpat bolidul de sub control, a accidentat un pieton de pe trotuar și a făcut praf un magazin

Un șofer a scăpat bolidul de sub control, a accidentat un pieton de pe trotuar și a făcut praf un magazin

Un șofer neatent a făcut prăpăd în cartierul Vădeni, din Târgu Jiu. Acesta a scăpat automobilul său de sub control, a ajuns pe trotuar, a luat pe sus un pieton care circula regulamentar, iar apoi a spart vitrina unui magazin.

Accidentul de circulaţie a avut loc vineri după-amiază pe Bulevardul „Ecaterina Teodoroiu”, din Târgu Jiu. Un șofer a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și a lovit un pieton care se afla pe trotuar, a anunțat site-ul jienii.ro.

Bolidul a spart mai multe vitrine ale magazinului aflat în zonă. Bărbatul rănit a rămas prins sub autovehiculul, salvatorii ISU intervenind de urgență pentru recuperarea rănitului. Acesta a primit primul ajutor, după care a fost transportat la SJU Târgu Jiu. O femeie, rudă a accidentatului, a făcut un atac de panică, fiind și ea transportată la spital.

Accidentul de la Târgu Jiu


VIDEO | Siegfried Mureșan, candidat PNL pentru Parlamentul European, actual europarlamentar: ”Mi-e teamă că părinților mei, care sunt profesori, le vor scădea din nou salariile”

Close
Închide
  Close