Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir. Premoniția sumbră din urmă cu câteva zile: "Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi, pentru că eu zâmbeam"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir. Premoniția sumbră din urmă cu câteva zile: "Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi, pentru că eu zâmbeam"

Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir. Premoniția sumbră din urmă cu câteva zile: „Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi, pentru că eu zâmbeam”

Marius Florin Dan, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a murit noaptea trecută, în urma unui accident produs pe raza județului Mureș, între localitățile Periș și Petelea.

Tânărul care conducea cu circa 140 kilometri la oră a intrat în plin într-un tir. Autoturismul tânărului a intrat, în proporție de 70 la sută sub tir. Mașina a fost făcută praf, iar tânărul a murit pe loc. 

Echipajele de descarcerare au reuşit să-l scoată din masina distrusă, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

„TIR-ul l-o dus vreo 100 de metri. Că a ajuns până pe partea cealaltă”, au spus martorii, a anunțat observator.tv

Se pare că maşina condusă de tânărul de 21 de ani a depășit o coloană de autoturisme, cu 140 de km/oră, a reintrat pe banda sa de mers, după care a reintrat uşor pe sensul opus, intrând frontal într-un TIR.

A existat riscul unei explozii

Traficul în zonă a fost oprit vreme de mai multe ore. În urma accidentului, din rezervorul TIR-ului s-au scurs pe şosea câteva sute de litri de motorină, iar o posibilă explozie putea face ca tragedia să fie şi mai mare.

Marius Florin Dan a avut o premoniție sumbră în urmă cu o săptămână, când a postat pe Instagram o poză cu kilometrajul unei mașini ajuns la 260 de kilometri la oră și mesajul: „Dacă viteza mă va omorî într-o zi, să nu plângă, pentru că eu zâmbeam”.

Mesajul tânărului postat zilele trecute


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Close
Închide
  Close