Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 22 de ani nu poate săruta pe nimeni! "Mă poate ucide!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tânăr de 22 de ani nu poate săruta pe nimeni! "Mă poate ucide!"

Un tânăr de 22 de ani nu poate săruta pe nimeni! „Mă poate ucide!”

Un tânăr de 22 de ani, Oli Weatherall, are o problemă care-i afectează viața personală. El nu se poate săruta cu nimeni și, prin urmare, are mari probleme în a stabili o relație de durată, din pricina unei alergii.

Tânărul din Surrey (Anglia) are o alergie severă la alune, a informat bbc.com.

Când era copil, el a suferit o alergie foarte puternică la unt de arahide, care l-a trimis direct pe patul de spital. El spune că atunci saliva lui s-a îngroșat atât de puternic încât abia mai putea respira.

El spune că atunci a trăit cea mai cumplită experiență din viața sa și că pielea i s-a umflat și s-a umplut de pete roșii.

„E un risc mare. Unii oameni au murit din așa ceva”

El evită să mai mănânce alune sau orice derivat care ar conține urme. Mai mult, el nu poate săruta nicio fată, de teamă ca aceasta să nu fie „contaminată” cu alune, fiindcă și o simplă „urmă” a acestui produs alimentar i-ar putea declanșa o nouă criză.

„E un risc la care oamenii care nu au alergii nu se gândesc. Unii oameni au murit de așa ceva”, a declarat Oli.

„Dacă nu știți pe cineva apropiat care are o alergie, nu vă puteți închipui cum e, ce riscuri presupune o excursie în străinătate, un zbor cu avionul sau o relație romantică.

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani
Recomandări

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani

Nu e vorba că mânânci efectiv niște alune, ci că dacă iei mâncare indiană sau un kebab, acestea pot conține așa ceva. Încerc să evit să sărut pe oricine. Au fost cazuri în care am avut nopți ruinate de gândul: «Voi avea o criză?». oricine are o alergie își consumă mult timp și energie gândindu-se dacă se hrănește corect”, a mai spus Oli Weatherall.

Acesta preferă să-și gătească singur, decât să mănânce în oraș. O altă temere este legată de zborurile lungi. Dacă îl apucă o criză în avion, e o problemă. Personalul echipajului este instruit să dea primul ajutor, dar în acest caz e nevoie de altfel de intervenție.

O altă tânără a suferit probleme grave din pricina unei alergii.


Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

Deputatul PSD Florin Iordache, pasionat de pescuit sportiv, cu gesturi de fotbalist. Ce gesturi obscene au făcut Răzvan Lucescu, Stelea, Ioan Andone sau Gigi Becali

Close
Închide
  Close