Un tânăr din Craiova a murit după ce un excavator a căzut pe el în timp ce lucra la un șanț

14 noiembrie 2017 17:01 De: ,

Un tânăr din Craiova a murit, marți după-amiază, după ce a fost prins sub un excavator în timp ce lucra la un șanț, pe strada Zambilei, din municipiu. La fața locului, a fost trimis un echipaj al SMURD Craiova, medicii care au ajuns la locul tragediei constatând decesul bărbatului.

Victima, împreună cu fratele său, se pregătea să încarce un buldoexcavator pe o platformă.

“În timp ce executau manevrele de ridicare a buldoexacavatorului, vehiculul a scăpat de pe rampă, bărbatul fiind lovit în zona capului, loviturile provocându-i decesul. În cauză s-au declanșat cercetările, urmând a se stabili dacă este vorba de ucidere din culpă sau accident de muncă”, a declarat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

La fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj.

“Se va face o cercetare pentru a stabili caracterul, împrejurările și cauza producerii acestui deces”, a declarat Cătălin Mohora, inspector șef al ITM Dolj.

Cadavrul lui Marian Costinel Popescu, în vârstă de 27 ani, a fost depus la morga spitalului municipal pentru efectuarea necropsiei.

Citește și: REPORTAJ / Șapte români înfruntă Atlanticul pe un velier. Luptă trei săptămâni cu vânturile, valurile și furtunile pentru copiii cu autism/ GALERIE FOTO

 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro