MENIU CAUTĂ

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-o casă din Maramureș, la 200 de kilometri pe oră. Georgian avea permisul suspendat / VIDEO

Distribuie

Sfârșit înfiorător pentru un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad din Satu Mare. Georgian Bura a murit pe loc, joi dimineață, într-un accident înfiorător în localitatea Sieni din Maramureș.

În a treia zi de Crăciun, tânărulse afla la volanul unei mașini Volvo când a părăsit drumul. A spulberat poarta unei gospodării și s-a înfipt în zidul unei case.

„Joi dimineaţă, în jurul orei 04.25, pe strada Victoriei din Seini, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare. Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut. Poliţiştii continuă cercetările”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-o casă din Maramureș

Georgian Bura a fost decapitat în urma accidentului

Din primele informaţii, Georgian (foto) circula cu viteză, acul kilometrajului fiind oprit la 200 de km/oră, conform observator.tv.

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-o casă din Maramureș

sursă foto: Facebook

Polițiștii nu au descoperit în zonă urme de frânare și este posibil ca Georgian să fi adormit la volan.

Tânărul locuia cu tatăl și bunicul lui în localitatea Bixad din Satu Mare, după ce mama lui ar fi fugit în străinătate. Georgian avea permisul suspendat pentru că a condus sub influența alcoolului.

În primele 11 luni ale anului 2018, peste 1.600 de persoane au murit în accidente pe drumurile din România.

sursă foto: emaramures


Citește și FOTO/ Petrece sărbătorile într-un centru social. Campionul la atletism Gheorghe Frecățeanu a pierdut tot


 

Citește mai multe despre Accident și Maramureș pe Libertatea.

Comentarii