Mergi direct la conținut »
Un tată și-a găsit copilul mort în frigider. Mama era plecată „să bea un păhăruț”!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tată și-a găsit copilul mort în frigider. Mama era plecată „să bea un păhăruț”!

Un tată și-a găsit copilul mort în frigider. Mama era plecată „să bea un păhăruț”!

O tragedie de proporții a avut loc în satul Buțeni, din raionul Hâncești, din Republica Moldova.

Un copil de 9 ani care se juca „de-a v-ați ascunselea” s-a pitit într-un frigider și a murit asfixiat acolo. Micuțul se juca împreună cu frații lui de 4, respectiv 2 ani, a notat publika.com.

Băiatul s-a ascuns în frigider, iar frații n-au știut sau n-au putut să deschidă ușa. Astfel că băiatul de 9 ani a murit asfixiat.

Tatăl lor era la muncă când s-a întâmplat tragedia. În schimb, mama copiilor plecase la Chișinău, la doctor, dar n-a ajuns repede înapoi, așa cum promisese, fiindcă s-a întâlnit cu două cunoștințe și s-a îmbătat.

Femeia a ajuns acasă noaptea, în jurul orei 1.00. Bărbatul, când a ajuns acasă, le-a cerut copiilor să-i deschidă ușa, dar cei mici n-au putut. Astfel că a spart un geam pentru a intra în locuință.

A întrebat de băiatul cel mare, iar cei mici i-au spus că era în frigider.

Mama s-a apărat spunând că i-a lăsat pe copii în grija tatălui, dar acesta i-a lăsat singuri, plecând la muncă.

„La policlinică de dimineaţă, eu şi i-am spus lui Dumitru: Ai grijă de copii, eu vin repede! Eu nu eram acasă, am întâlnit nişte oameni. Am servit două păhăruţe de vin”, a spus femeia.


VIDEO | Primar PSD condamnat la 3 ani cu suspendare pentru moartea unei fete într-o groapă cu rahat e acum director adjunct la Direcția pentru Agricultură

Close
Închide
  Close