MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Un tren de marfă a deraiat în județul Hunedoara. Traficul feroviar este blocat

Distribuie

Traficul feroviar este blocat, joi dimineață, după ce un tren de marfă a deraiat în apropierea localității Zam din județul Hunedoara. Cinci vagoane au sărit de pe șine, iar angajații regionalei CFR Timișoara încearcă să deblocheze ruta.

Centrul Infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe Magistrala 200 Arad-Simeria, la ieşirea din Staţia CF Zam către Câmpuri-Surduc, judeţul Hunedoara, au deraiat cinci vagoane de pe linia de cale ferată.

Trenul de marfă care a sărit de pe șine aparține operatorului privat DB Cargo Rail România și are în compunere 20 de vagoane, care circulau pe ruta Curtici – Giurgiu Nord, notează tion.ro. Vagoanele sunt descoperite, încărcate cu role de hârtie, şi nu prezintă alte pericole.

„La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria”, au anunțat reprezentanții CFR.

Până la remedierea situației, traficul feroviar  pe magistrala 200 Arad-Simeria se va desfășura doar pe un fir. Cauzele accidentului feroviar urmează să fie stabilite de o comisie de anchetă.


Citește și:

Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza! Țucudean își face abator, dar e supărat că nu prea găsește mână de lucru

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale


 

Comentarii