Mergi direct la conținut »
Un utilaj de deszăpezire a luat foc pe A2. Traficul este restricționat, pe sectorul Feteşti-Drajna (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un utilaj de deszăpezire a luat foc pe A2. Traficul este restricționat, pe sectorul Feteşti-Drajna (VIDEO)

Un utilaj de deszăpezire a luat foc pe A2. Traficul este restricționat, pe sectorul Feteşti-Drajna (VIDEO)

Traficul rutier este restricţionat vineri seara, 23 noiembrie, pe o singură bandă pe Autostrada A2, sectorul Feteşti - Drajna, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, din cauza unui utilaj de deszăpezire care a luat foc pe banda de urgenţă, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„La această oră pe sensul de mers Constanţa- Bucureşti al A2, sectorul Feteşti – Drajna, traficul rutier este restricţionat pe o bandă de circulaţie din cauza unui autoutilaj care a luat foc pe banda de urgenţă. După intervenţia pompierilor, incendiul a fost stins, iar circulaţia reluată pe o bandă a sensului de mers Bucureşti – Constanţa”, precizează CNAIR, care recomandă conducătorilor auto să reducă viteza şi să circule prudent în această zonă.

Autobasculanta cu lamă şi răspânditor care a luat foc în jurul orei 18:45, la km 92, aparţine unui prestator şi nu fusese preluată în niciuna din bazele CNAIR.

Pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, circulaţia se desfăşoară pe ambele benzi, potrivit sursei citate.

În luna septembrie, un autocar românesc a explodat pe o autostradă din Austria. Vezi imagini de atunci, de la fața locului!


Citește și… VIDEO / Tragedie în Alba Iulia! Un militar a murit electrocutat, în timp ce descărca tancurile pentru Parada de 1 Decembrie

 

Close
Închide
  Close