MENIU CAUTĂ

Unde îți poți cumpăra o locuință dacă vrei să nu mai pierzi timpul în trafic

Distribuie

Timpul petrecut în trafic pentru a ajunge de acasă la birou reprezintă cu siguranță unul dintre marile dezavantaje resimțite de mulți dintre locuitorii Capitalei. De aceea, persoanele care se gândesc să își cumpere un apartament nou încearcă să găsească acele blocuri amplasate cât mai aproape de stațiile de metrou.

Dezvoltatorii imobiliari au observat această tendință și au investit în ultima perioadă în astfel de proiecte imobiliare. Printre zonele din Capitală unde bucureștenii pot găsi blocuri noi aproape de metrou se numără Grozăvești-Politehnică, Leonida sau Pallady.

Construcțiile noi aflate în zona Grozăvești-Politehnică sunt ideale pentru tinerii care vor, în plus, să aibă cât mai aproape de casă un centru comercial sau un mall și un parc, potrivit Imobiliare.ro.

Ei se pot orienta, spre exemplu, către achiziționarea unei garsoniere sau a unui apartament cu 2 camere în ansamblul rezidențial Politehnica Park Residence, poziționat la mai puțin de 500 de metri de stația de metrou Grozăvești, la circa 600 de metri de stația Politehnică și la 15 minute de mall-ul AFI Palace Cotroceni.

Acest ansamblu rezidențial cuprinde patru blocuri cu 9 etaje și un total de 434 de apartamente. Prețurile variază între 61.400 de euro și 84.200 euro în funcție de tipul apartamentului ales.

Spre exemplu, o garsonieră spațioasă, cu o suprafață utilă de aproape 48 de mp, confort lux, dotată cu centrală proprie, aer condiționat și senzori de fum, poate fi achiziționată pentru suma de 61.520 de euro la care se adaugă TVA, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Mai multe imagini aici

Un apartament cu 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 50 de mp, costă 77.500 de euro.

Acesta va fi predat finisat ”la cheie” și nemobilat. Prețurile nu includ TVA. Mai multe detalii despre oferta aici

Consultă aici mai multe oferte de vânzare pentru apartamente noi

Citește mai multe despre apartament, bloc și garsoniera pe Libertatea.

Comentarii