Mergi direct la conținut »
Unde poți lăsa aparatele electronice vechi. Află în ce condiții sunt colectate gratuit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Unde poți lăsa aparatele electronice vechi. Află în ce condiții sunt colectate gratuit

Unde poți lăsa aparatele electronice vechi. Află în ce condiții sunt colectate gratuit

Ai acasă aparatură vechi, defectă și nu știi unde o poți lăsa? Sau ai mobilier pe care nu-l mai folosești și nu știi unde să-l lași ca să nu fii amendat? Dacă locuiești în sectorul 2 al Capitalei, află că Primăria adună gratuit aparatele electronice și electrocasnice vechi, dar și deșeurile mari.

De Delia Chilianu,

Peste 7000 de kilograme deșeuri și peste 200 de kilograme de aparatură electrică și electrocasnică aruncate de locuitorii sectorului 2 au fost adunate de pe străzi, sâmbătă, 28 aprilie 2018, în cadrul acțiunii decise de primarul Mihai Mugur Toader pentru a veni, astfel, în sprijinul celor care și-au făcut curățenie în case.

Sunt adunate și jucării vechi, echipamente de iluminat și unelte

La solicitarea primarului sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează, gratuit, de la populaţie, deșeuri voluminoase și aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

În fiecare ultimă zi de sâmbătă din fiecare lună, locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună, în faţa imobilelor în care locuiesc, toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societății de salubrizare.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Cum îşi menţine Denise Iacobescu, mama Antoniei, silueta perfectă. Apelează la antrenamentul inventat de un român

Close
Închide
  Close