Decizia excluderii din PSD a lui Octavian Stănescu a fost luată Biroul Permanent al PSD Caracal, întrunit luni după amiază, iar propunerea de excludere a fost făcută de preşedintele PSD Caracal, deputatul Dan Ciocan.

Octavian Stănescu este membru PSD de aproximativ 10 ani, el conducând la un moment dat organizaţia locală de tineret a partidului.

În luna martie, primarul municipiului Caracal, social-democratul Liviu Radu, i-a interzis viceprimarului, printr-o dispoziţie, să mai vorbească public despre activităţile administraţiei locale, iar viceprimarul a contestat decizia la Prefectura Olt, care a retrimis documentul spre analiză către primărie şi apoi în instanţă.

Octavian Stănescu susţine că excluderea sa din partid arată că nu se doreşte promovarea tinerilor.

„Decizia luată aseară de conducerea PSD Caracal privind excluderea mea din partid arată cât de mult se doreşte promovarea tinerilor în aceasta formaţiune politică. Am fost sancţionat pentru ca am ales să-mi păstrez coloana vertebrală şi să nu plec capul în faţa unui primar care nici până acum nu a învăţat ce înseamnă administraţia publică, mai ales că fost şi abuziv în relaţia cu mine. Aseară mi s-a reproşat că blochez hârtii, că încurc proceduri în primărie, în condiţiile în care, de un an şi jumătate, domnul primar mi-a luat atribuţiile. (…) Înlăturarea mea din partid arată faptul că, cel puţin la nivel local, mentalitatea a rămas neschimbată (…). Nu se doreşte promovarea tinerilor, înlăturarea oricăror influenţe exterioare şi mai mult decât atât îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă în Caracal”, a scris, marţi, pe Facebook, Octavian Stănescu.

El a declarat pentru Agerpres că nu va contesta decizia de excludere din partid. În urma acestei decizii, Octavian Stănescu şi va pierde mandatul de consilier local şi funcţia de viceprimar.

În luna aprilie, și consilierul general Orlando Culea a fost exclus din PSD. Află motivul pentru care a fost dat afară din partid!

FOTO: Facebook.com/stanescu.octavian


Citește și:
Bădulescu, după ce a fost exclus din PSD: „O continuare a efortului disperat al președintelui PSD de a termina competiția din organizația București”

Ad placeholder

Reacţia lui Şerban Nicolae, după ce a fost sancţionat, în şedinţa CExN de la Vila Lac: „TUSEA ȘI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte!”


Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
HOROSCOP
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează