Mergi direct la conținut »
Bădulescu, după ce a fost exclus din PSD: „O continuare a efortului disperat al președintelui PSD de a termina competiția din organizația București”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bădulescu, după ce a fost exclus din PSD: „O continuare a efortului disperat al președintelui PSD de a termina competiția din organizația București”

Bădulescu, după ce a fost exclus din PSD: „O continuare a efortului disperat al președintelui PSD de a termina competiția din organizația București”

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu spune că nu știa despre ședința filialei PSD Sector 4 în care s-a votat excluderea sa din partid, nefiind în țară, dar că această decizie reprezintă doar efortul liderului PSD Liviu Dragnea de a elimina competiția în organizația din București.

De Cristina Radu,

„Era doar o chestiune de timp. Eu la această oră sunt într-o altă țară, în Austria, (…) de aceea nu știu de o astfel de decizie, nu mi s-a comunicat că există o astfel de ședință, dar dacă acest lucru s-a întâmplat, este o continuare a efortului disperat al președintelui PSD, de această dată, de a termina în orice fel competiția în organizația municipiului București. Este de evidență publică înfrângerea pe care a suferit-o valutistul de la Favorit în persoana domnului Mutu (primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, n.r.) și era singurul lucru pe care îl putea face”, a declarat Aurelian Bădulescu pentru Libertatea.

Întrebat ce părere are despre faptul că PSD l-ar putea susține pe consilierul general Orlando Culea pentru funcția de viceprimar al Capitalei, Bădulescu nu a dorit să comenteze.

El a amintit de votul de miercuri al consilierilor generali, care s-au întrunit în ședință extraordinară pentru a dezbate și vota schimbarea lui  din funcția de viceprimar.

„Ultima validare din Consiliul General a fost cât se poate de evident. Împotriva voinței PSD am rămas viceprimarul Capitalei”, a subliniat acesta.

Primarul Sectorului 4 a confirmat, pentru Libertatea, decizia de excludere din partid a lui Aurelian Bădulescu, luată de Cex PSD Sector 4 cu 37 de voturi „pentru”. Daniel Băluţă a precizat că, în momentul în care filiala va depune la prefectură decizia prin care Bădulescu nu mai este membru PSD, acesta va pierde şi funcţia de consilier municipal şi pe cea de viceprimar.

PSD București a decis, în 30 ianuarie, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcția de viceprimar al Capitalei, liderul filialei și primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, renunțând, astfel, la oamenii Gabrielei Firea. Mutu a explicat atunci că decizia a fost luată pentru că Bădulescu nu a respectat deciziile majorității din partid, a promovat mesaje defăimătoare la adresa altor membri PSD și a adresat cuvinte jignitoare altor consilieri generali.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

În ședința extraordinară de miercuri, CGMB a decis păstrarea lui Bădulescu în funcția de viceprimar.

 

Citește și:

VIDEO/ Bădulescu spune că va face publice documente care arată modul în care au fost implicați Carmen Dan și Liviu Dragnea în evenimentele din 10 august: „Dana, ai curaj să nu lași Jandarmeria să tragă pentru ceea ce ai reuşit să faci în baza unei înţelegeri cu Liviu Dragnea?”

Bădulescu anunță că a depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru șantaj și amenințare

Close
Închide
  Close