MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 23:16

VIDEO / Mai multe gospodării au fost inundate într-o localitate din Olt

Distribuie

Mai multe gospodării au fost afectate de apa acumulată de pe versanţi într-o localitate din Olt. Pompierii au evacuat, timp de câteva ore, apa din curţi.

Mai multe gospodării au fost inundate, iar într-una dintre aceste apa a intrat și în casă. Voluntarii serviciului local de urgență, împreună cu pompierii stației Scornicești din cadrul ISU Olt au intervenit rapid, operațiunea fiind încheiată marți seară.

„Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru evacuarea apei și două motopompe transportabile, au intervenit în comuna Bărăști pentru evacuarea apei din trei gospodării.

Apa s-a acumulat, în urma precipitațiilor și  scurgerilor de pe versanți,  în curțile celor trei gospodării și exista pericolul să se infiltreze și în locuințele și anexele gospodărești”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Pompierii au evacuat aproximativ 90 de metri cubi de apă din cele trei gospodării, iar pericolul de inundare a locuințelor și anexelor a fost redus considerabil, a mai precizat IGSU.

În același timp, Harghita și Brașov se află sub avertizare cod roșu de inundații. Aproximativ 3.000 de pompieri au fost mobilizați pentru a interveni în zonele afectate.


Citește și: EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu vrea să se mărite din nou. Viitorul soț va avea nevoie de aprobarea copiilor ei


Loading...
Comentarii