MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 21:49

Declarația șoferului care a intrat în mașina președintelui Igor Dodon

Distribuie

Șoferul care a intrat în coloana prezidențială, reușind să răstoarne vehiculul în care mergea președintele Republicii Moldova, angajat al societății „Avicola Floreni”, este în continuare internat în spitalul din Strășeni, dar a depășit momentul critic.

Colegii șoferului au luat legătura cu el și spun că acesta era la serviciu, terminase livrările și se întorcea spre Chișinău, când s-a tamponat cu mașina în care se afla Igor Dodon. 

A vorbit șoferul care a intrat în mașina președintelui Igor Dodon. „Coloana președintelui se deplasa cu viteză excesivă'

„Coloana președintelui se deplasa cu viteză excesivă. Microbuzul din fața lui a frânat brusc și șoferul nostru tot a frânat, dar a derapat, fiindcă drumul era umed. A fost un accident stupid, care e întors acum așa cum le convine', a spus sursa de la „Avicola Floreni' pentru ziarulnational.md

Menționăm că două mașini din coloana oficială a președintelui Republicii Moldova s-au răsturnat, ieri după-amiază, în apropiere de Strășeni, după ce automobilul în care se afla președintele Igor Dodon a fost acroșat de o autodubiță ce aparține întreprinderii „Avicola Floreni'.

Sunt voci care susțin că accidentul a fost „înscenat'.


Citește și:

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania! 

Citește mai multe despre igor dodon, Accident, Republica Moldova și șofer pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii