MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 14:49

Un oficial moldovean sugerează că accidentul lui Igor Dodon a fost „înscenat”. „Îl tratăm cel puțin ca pe un semnal de avertizare”

Distribuie

Purtătorul de cuvânt al Președinției Republicii Moldova, Ion Ceban, a făcut noi precizări referitoare la starea de sănătate a lui Igor Dodon, rănit duminică într-un accident rutier. Potrivit acestuia, rănile suferite de președintele moldovean ar fi mai grave decât s-a anunțat inițial. Totodată, oficialul sugerează faptul că accidentul rutier a fost "înscenat".

În accidentul care a avut loc duminică au fost implicați și copilul și mama lui Igor Dodon, aceasta din urmă fiind deja operată.

„Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecințele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atît la dumnealui, la coloana vertebrală, cît și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală”, a scris Ioan Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Președinției Republicii Moldova a sugerat și faptul că accidentul a fost „înscenat” și că poate fi tratat inclusiv ca o „tentativă de asasinat” la adresa lui Igor Dodon.

„După toate evidențele care reies din imagini, el a fost mai curând unul înscenat, decât întîmplător și îl tratăm cel puțin ca pe un semnal de avertizare, dacă nu ca pe o tentativă direct la viața și sănătatea șefului statului”, a mai spus Ceban.

Președintele Republicii Moldova a ajuns duminică la spital, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un grav accident rutier. Mașina a fost lovită de un camion în timp ce aceasta se deplasa pe drumul dintre Ungheni și Chișinău.

Vezi și FOTO & VIDEO | Momentul impactului din accidentul în care a fost implicat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Comentarii