MENIU CAUTĂ

Vremea în Bucureşti pe 20 martie. Temperatura minimă va coborî până la minus 4 grade

Distribuie

Vremea în Bucureşti pe 20 martie 2018. Vremea se menţine extrem de rece în Capitală, la începutul acestei săptămâni. Temperaturile minime vor coborî sub 0 grade şi vor fi ninsori.

Potrivit ANM, marți, în Capitală, vremea se va menţine deosebit de rece; temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade. În cursul zilei va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va mai prezenta intensificări, cu viteze în jur de 45 km/h.

A fost un weekend al extremelor în Bucureşti, unde vremea s-a schimbat radical, în numai câteva ore. Sâmbătă, termometrele au arătat și 18 grade Celsius, în timp ce duminică au fost – 2 grade Celsius și a apărut fenomenul de ploaie înghețată. Fenomenul a dat peste cap traficul rutier, circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată, Autostrada A2 a fost închisă, iar mai multe zboruri programate să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă, au fost amânate.

Administrația Națională de Meteotologie (ANM) a emis o nouă atenționare de tip cod galben de ninsori, viscol și polei, pentru sudul și sud-estul țării, inclusiv în Bucureşti. Astfel, în intervalul 19 martie, ora 18.00, 20 martie, ora 15.00, se așteaptă precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, strat de zăpadă local consistent, polei, intensificări ale vântului.


Dacă ai o informaţie, fotografie, captură, filmuleţ pe care vrei să le publicăm, trimite-le pe WhatsApp, la numărul 0729.729.000 sau pe site-ul Libertatea.ro, în formularul Ştirea Mea.


DECLARAȚIA #SalvatiPipera. Libertatea lansează o campanie pentru salvarea cartierului de afaceri al Capitalei

PETIȚIA #SalvatiPipera | Cel mai aglomerat cartier de afaceri al României ”se sufocă”

#SalvatiPipera. De la zonă strategică pentru Armată, la zonă strategică pentru investitori străini / MULTIMEDIA

#SalvatiPipera | Cine este AdLitteram, artistul din spatele videoclipului ”Bogați fără noblețe”

Citește mai multe despre ploaie inghetata, Prognoza meteo și Vremea pe Libertatea.

Comentarii