MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 10:54

O tânără din Tulcea şi-a pierdut rucsacul în care se aflau peste 10.000 de lei. Incredibil ce s-a întâmplat la scurt timp

Distribuie

O tânără din Tulcea şi-a pierdut rucsacul în care se aflau peste 10.000 de lei. Fata şi-a lăsat rucsacul plin cu bani pe maşină. În momentul în care mașina a demarat spre ieșirea în DN 39, rucsacul a căzut de pe mașină.

Totul s-a întâmplat în seara de duminică, 12 august a.c., în jurul orei 21.00. Doi tineri au oprit în comuna Agigea, pe strada Nicolae Titulescu, iar în momentul în care s-au urcat în mașină, femeia și-a uitat rucsacul pe autoturism.

Bagajul a fost luat de un bărbat, care a mers la cel mai apropiat magazin alimentar și l-a înmânat vânzătoarei. Aceasta a sunat la Poliția Locală Agigea, iar într-un timp foarte scurt, un poliţist local s-a prezentat la faţa locului şi a controlat rucsacul, potrivit Observator.tv. Rucsacul a fost preluat de Poliția Locală Agigea, care a demarat procedurile legale pentru găsirea proprietarului. În numai câteva minut, polițistul local a găsit-o pe aparținătoarea bagajului, prejudiciul acesteia fiind astfel recuperat.

Citește și

ANALIZĂ / Ce spun economiștii despre dublarea pensiilor: 'O utopie. Nu se poate așa ceva!'

Loading...
Comentarii