Ulterior însă, nu le-a mai cerut nimeni înapoi. Este posibil ca unii dintre cei care le-au pierdut să își fi asumat paguba, fără să se mai gândească la faptul că ele ar fi putut ajunge la Poliție. 

Printre bunurile găsite de la începutul acestui an în municipiul Alba Iulia se numără diverse sume de bani, portofele, un telefon, o verighetă, un ceas, carduri bancare și legături de chei. 

Cel mai valoros bun găsit și nerevendicat până în prezent rămâne suma de 5.000 de euro, găsită în anul 2019 într-o toaletă publică amplasată provizoriu pe Câmpia Libertății din Blaj.

Mulți dintre cei care au pierdut bani sau obiecte nu pot face dovada deținerii acestora pentru a le putea revendica. De exemplu un tânăr din Alba Iulia spune că a pierdut o sumă de bani, dar nu a putut face dovada că este proprietarul acesteia. „Nu știu exact zona în care am pierdut banii, iar când am mers la poliție nu am putut să spun locația exactă”. Citește continuarea pe alba24.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE ALBA24.RO

„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
GSP.RO
„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.