MENIU CAUTĂ

Ce n-a învățat Andreea Marin să facă până la 43 de ani. „Rușinică”

Distribuie

Andreea Marin le-a explicat celor care îi urmăresc activitatea ce anume nu a învățat să facă nici până la vârsta de 43 de ani.

Deși este cunoscută pentru faptul că atunci când își dorește ceva face tot posibilul să îi iasă perfect, vedeta de televiziune Andreea marin a dezvăluit că există un lucru pe care nu a învâțat să-l facă până la vârsta de 43 de ani, cât are în prezent. Fosta zână a surprizelor a mărturisit că nu știe să înoate.

 


„Nu am învățat să înot până la vârstă asta, rușinică! Mă țin la suprafața, dau cumva din mâini și din picioare să nu mă scufund, dar ceva tot știu: să alerg ca din pușcă! Sunt lac de apă, cum zice vecină de la bandă de alături, necăjită că ea nu scăpă de „excese” prea ușor! Așadar, compensez cumva?”, le-a dezvăluit Andreea marin celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Andreea Marin este una dintre vedetele showbiz-ului românesc. S-a bucurat de foarte mare succes la public cu emisiunea „Surprize, surpize”, pe care a moderat-o la TVR. A fost căsătorită de trei ori. Din mariajul cu Ștefan Bănică Junior are o fiică, Violeta. În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.


Citește și: EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă de la Montreal. Jucătoarea a părăsit terenul în scaun cu rotile


 

Citește mai multe despre Andreea Marin și inot pe Libertatea.

Comentarii