MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2018 14:33

Andreea Marin, apariție rară cu fiica sa. „Poza face cât o avere uriașă”

Distribuie

Prezentatoarea Andreea Marin ține foarte mult să își țină fiica departe de ochii curioșilor, însă, de Ziua Copilului, vedeta a făcut publică o imagine în care apare alături de fiica sa.

Vedeta de televiziune Andreea Marin a încercat tot timpul să-și țină fiica, Violeta, departe de ochii curioșilor. Aceasta postează foarte rar fotografii cu fetița sa.

De Ziua Copilului, 1 Iunie, Andreea  Marin a făcut o urare pentru cei mici, mesajul fiind însoțit și de o imagine în care apare alături de Violeta.

„La mulți ani, copilărie!!!”, a transmis Andreea Marin.

Fotografia cu fiica ei i-a cucerit pe admiratorii vedetei, care i-au trimis numeroase mesaje.

„La mulți ani!???, Mulțumesc pentru frumoasa poză ❤️❤️❤️care face cât o avere uriașă pentru că știu cât apreciați intimitatea familiei și neexpunerea copiilor în online. Sunteți minunate ❤️❤️❤️și este copia la indigo a mamei când era mică”, „Sunteți minunate, semănați foarte bine??”, „O mamă și o fiică de vis, sper și Violeta să moștenească toate atuurile mamei, frumusețea deja e moștenită”, „Ce frumoasă fetiță ai , Andreea”, „Mă bucur Andreea că ai pus poza cu micuța, vă iubesc!”, „Seamănă fix cu tati în poza asta! Un copil reușit. Doi părinti minunați…”, „Ce mare s-a făcut… „, „Doamne ce mult îți seamănă, Andreea…”, i-au transmis fanii Andreei Marin.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea de televiziune a cunoscut un succes uriaș cu emisiunea ”Surprize, surprize”, pe care a moderat-o la Televiziune națională. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu în prezent cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fetițe, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Junior.


Citește și: VIDEO | Interviu cu un rus și cu un american, foști adversari în timpul Războiul Rece. Care e cel mai negru scenariu de la Marea Neagră


 

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii