Mergi direct la conținut »
Actrița Maia Morgenstern a dat vestea cea mare despre fiica sa. "Păi nu e clar?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actrița Maia Morgenstern a dat vestea cea mare despre fiica sa. "Păi nu e clar?"

Actrița Maia Morgenstern a dat vestea cea mare despre fiica sa. „Păi nu e clar?”

Renumita artistă Maia Morgenstern este extrem de bucuroasă. Cea care a făcut-o să fie în culmea fericirii este fiica sa, Cabiria.

De Dana Aramă,

Maia Morgenstern, care la un moment dat a afirmat că este o soție imposibilă, are toate motivele de bucurie.

Marea actriță a anunțat, pe o reșea de socializare, reușita fiicei sale, Cabiria.

Maia Morgenstern, care anul acesta a împlinit 55 de ani, le-a spus tuturor că fata sa a devenit studentă la Teatru, la Cluj.

„Te felicit, Cabiria Morgenstern! Ești studentă! Acolo unde ai dorit, așa cum ai dorit! Îți MULȚUMESC! Mai ales le mulțumesc tuturor celor care te-au ” învățat” să cauți, să respecți, lupți pentru ceea ce iubești. Să o faci zi de zi. Cu determinare și curaj. Cu umor și curiozitate. Învățând să-ți cunoști limitele, pentru a le depăși.
….Bucură-te de viață, fata mea dragă. Sărbătorește sărbătorile de sărbătorit! Plângi lacrimile de plâns! Trăiește.
Update: păi nu e clar? La Bacalaureat: Matematica – 10, Română –  9,45, Informatică –  9,15… Unde să dea EXAMEN copilul?!? La TEATRU, normal! La Cluj, la domnul Bács Miklós!”, a spus Maia Morgenstern.


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


 

Close
Închide
  Close