Mergi direct la conținut »
Actrița Maia Morgenstern a fost decorată de preşedintele Iohannis
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actrița Maia Morgenstern a fost decorată de preşedintele Iohannis

Actrița Maia Morgenstern a fost decorată de preşedintele Iohannis

Actrița Maia Morgenstern a fost decorată de preşedintele Iohannis, miercuri, alături de regizorul Cătălina Buzoianu şi de preşedintele Fundaţiei Elveţiene pentru Orgi din România, Ernst Leonhardt, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni.

„Îmi exprim întreaga recunoştinţă şi vă mulţumesc cu toată sinceritatea pentru distincţia oferită, în primul rând, Teatrului Evreiesc de Stat. Decorarea teatrului (…) vine într-un moment important, într-un moment aniversar: sunt 70 de ani de existenţă a Teatrului Evreiesc de Stat ca instituţie publică de cultură de stat. (…) Artiştii curajoşi au dus mai departe, aşa cum au putut, flacăra, moştenirea tezaurul cultural al limbii idiş. (…) Vă mulţumesc odată în plus pentru această decoraţie şi spun că ea vine într-un moment important şi e bine, e foarte bine că ea vine acum. Sunt momente când, din păcate, o distincţie, o decoraţie, o recunoaştere, o strângere de mână pot să ajungă prea târziu”, a spus Maia Morgenstern, care a primit Ordinul National „Pentru Merit” în grad de Mare Ofiţer, potrivit Agerpres.

“Maia Morgenstern a fost decorată astăzi, de către Președintele României, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni, cu Ordinul Pentru Merit în Grad de Mare Ofițer”,  este mesajul scris pe contul de socializare al actriței, alături de care au fost publicate mai multe imagini de la eveniment.

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalităţi ale lumii culturale – angajaţi ai Teatrului Evreiesc de Stat, regizorul Cătălina Buzoianu şi preşedintele Fundaţiei Elveţiene pentru Orgi din România, Ernst Leonhardt.

Citește și

„Se dorește îndepărtarea pacienților români!” – Prinși într-un uriaș scandal de fraudă, medicii de la AKH Viena se apără cu aceleași replici precum spitalele noastre!

 

 

Close
Închide
  Close