Mergi direct la conținut »
Adela Popescu, atentă cu bugetul familiei. „Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu, atentă cu bugetul familiei. „Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe”

Adela Popescu, atentă cu bugetul familiei. „Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe”

 Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună doi băieți. Spre surprinderea tuturor, prezentatoarea TV a făcut o dezvăluire interesantă despre familia ei.

Adela Popescu a recunoscut că ea și Radu sunt foarte atenți cu bugetul familiei și că stilul lor de viață nu e cu nimic diferit față de al oamenilor cu…rate la bancă.

Nu doar că nu își permit extravaganțe, dar își calculează veniturile și sunt foarte atenți la cheltuieli, așa cum a declarat pentru VIVA! Adela Popescu: „Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei (râde) Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, și pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el facea comanda. El își comandă mult online, apropo, îi vin colete încontinuu”, a povestit Adela Popescu pentru VIVA!

Zilele trecute, imaginile făcute publice de Adela Popescu, în care apare cu picioarele pline de vânătăi, i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei, mai ales că mulți dintre ei au crezut că este vorba despre lovituri dure. Adevărul este de fapt altul, iar prezentatoarea tv a povestit totul pe blogul personal.

Citește și

Imagini revoltătoare: animale din Parcul Natural Comana au ars de vii, dar administratorii s-au sesizat abia la solicitarea ziarului Libertatea

 

Close
Închide
  Close