Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu, plină de vânătăi pe picioare. Imagini uimitoare cu prezentatoarea tv. „Va trebui să plătească”

Adela Popescu, plină de vânătăi pe picioare. Imagini uimitoare cu prezentatoarea tv. „Va trebui să plătească”

Imaginile făcute publice de Adela Popescu, în care apare cu picioarele pline de vânătăi,  i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei, mai ales că mulți dintre ei au crezut că este vorba despre lovituri dure. Adevărul este de fapt altul, iar prezentatoarea tv a povestit totul pe blogul personal.

„Sunt total împotriva violenţei domestice! M-am gândit mult dacă să povestesc sau nu. O să încep prin a vă arăta câteva imagini dureroase. De ce am ezitat până acum? Pentru că ştiam că atunci când imaginile vor fi publice, cel ce a săvârşit aceste fapte, va trebui să plătească. Monstrul este nimeni altul decât Ciulică, puiul meu pofticios şi lacom. Se caţără efectiv pe picioarele mele şi-şi frăşuie lăbuţele într-un ritm ameţitor, dureros până la lacrimi”, a scris artista pe blogul personal.

Recent, Adela Popescu, soția Lui Radu Vâlcan,  a povestit pe blogul personal, despre problemele pe care le-a avut, după ce a născut pentru a doua oară. Se pare că Alexandru a avut câteva accese de gelozie, moment în care părinții lui au încercat să găsească soluția perfectă.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

Close
Închide
  Close