MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 17:36

Adelina Pestrițu are planuri mari. „Îmi doresc să mă întorc în televiziune”

Distribuie

Adelina Pestrițu are planuri mari în ceea ce privește cariera sa. vedeta a mărturisit că își dorește să revină în televiziune.

Adelina Pestrițu este cunoscută publicului larg din postura de asistentă de televiziune, dar și de moderatoare. Ultima emisiune pe care aceasta a prezentat-o a fost un show de noapte de la postul de televiziune Kanal D. Ulterior, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor.
Cu toate acestea, Adelina Pestrițu duce dorul televiziunii și își dorește să se reîntoarcă pe micile ecrane, așa cum a mărturisit la emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D.
„Îmi doresc să mă întorc în televiziune. Este marea mea dragoste și asta mă reprezintă. Televiziunea m-a ajutat să mă redescoăar de-a lungul anilor. Am fost în televiziune opt ani și ceva și m-am simțit minunat și asta îmi doresc să fac în continuare”, a afirmat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a fost căsătorită o singură dată. Fosta vedetă de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Citește mai multe despre cariera și televiziune pe Libertatea.

Comentarii