ora 22:40 „Michael, când ai plecat dintre noi, ai luat cu tine şi o parte din tine”, este declaraţia emoţionată a fratelui megastarului, Marlon Jackson. „O parte din tine va trăi pentru totdeauna cu mine, o parte din tine va trăi întotdeauna prin ceilalţi, prin noi toţi”, a mai spus Marlon.

ora 22:35 „Heal the world” a fost melodia, parcă simbolică, cu care ceremonia s-a apropiat de sfârşit. Membrii Jackson’s Five, apropiaţi, prieteni, rude, copii, celebrităţi, au făcut parte din corul care a interpretat unul dintre hiturile cu care Michael a cucerit generaţii întregi.

ora 21:51 Urmează alte discursuri ale apropiaţilor lui Michael Jackson

ora 21:46 Jermaine Jackson, fost membru al trupei Jackson 5 şi fratele mai mare al superstarului, a interpretat o melodie

ora 21:40 Brooke Shields a luat cuvântul: „Când l-am întâlnit pe Michael aveam 13 ani. Ştia că poate să conteze pe mine. Am fost niste copii care îşi doreau să devină adulţi cât mai repede. Lui Michael îi plăcea să râdă, ne placea să râdem, ne luam la întrecere care îl face pe celălalt să râdă mai tare. Michael a fost pentru mine Micul Print.”

 

ora 21:33 Tânărul muzician John Mayer interpretează melodia „Why”

ora 21:25 Un alt discurs emoţionat la adresa lui Michael Jackson ţinut de Al Sharpton

Donald Trump, pus sub acuzare penală la New York. Fostul președinte al SUA spune că e „persecutat politic”
Recomandări
Donald Trump, pus sub acuzare penală la New York. Fostul președinte al SUA spune că e „persecutat politic”

ora 21:20 Jenifer Hudson interpretează melodia „Will You Be There”.

ora 21.15 Celebrii baschetbalişti Kobe Bryant şi „Magic” Johnson au luat cuvântul. Cei doi sportivi emblematici au elogiat acţiunile caritabile ale megastarului. „Michael a fost cel mai tare showman al tuturor timpurilor. Prin faptul că era un perfecţionist, m-a ajutat să fiu un jucător de baschet mai bun. M-a sunat intr-o zi să mă întrebe dacă vreau să filmez un vdeoclip alături de el şi am fost la el acasă unde am comandat mâncare de la KFC. Pentru mine era un idol şi am fost surprins să văd ca Michael mânca ca un om normal”, a spus Magic Johnson.

0-160863-aaaa.jpgora 21:05  Stevie Wonder: „Este un moment pe care nu mi-am dorit să-l trăiesc vreodată. Pot să spun, totuşi, că Dumnezeu este bun. Îl dorim pe Michael aici şi rămâne în sufletele noastre. Michael, te iubesc!” Urmează interpretarea (voce şi pian).

ora 21:00 Pe ecranele din sală sunt proiectate secvenţe cu cele mai populare melodii ale cântăreţului.

ora 20:50 Berry Gordy, fondatorul casei de discuri Motown Record, a ţinut un discurs emoţionant. „Michael a fost cel mai mare artist al planetei. Eu l-am considerat ca fiind unul dintre fiii mei”

ora 20:45 Queen Latifah a monopolizat microfonul şi i-a adus un omagiu cântăreţului

Fostul ministru al justiției Tudorel Toader cere „daune morale de 2 milioane de lei”, negând orice legătură cu o lege care a înfuriat societatea
Recomandări
Fostul ministru al justiției Tudorel Toader cere „daune morale de 2 milioane de lei”, negând orice legătură cu o lege care a înfuriat societatea

ora 20:40 Mariah Carey a interpretat melodia „I will be there”

ora 20:35 Pastorul Lucios Smith a luat cuvântul.

ora 20:30 În aplauzele asistenţei, sicriul lui Michael Jackson a fost depus pe scenă.

ora 20:21 Diana Ross a transmis un mesaj care a fost citit întregii săli de către un intermediar: „Michael ar fi vrut să fiu acolo pentru copiii lui. Voi fi lângă ei dacă vor avea vreodată nevoie de mine. Sper ca ziua de azi să ne aducă aproape pe toţi cei care l-au iubit pe Michael. Transmit iubirea mea şi condoleanţe familiei Jackson”

ora 20.15 Este citit un mesaj de condoleante trimis de fostul lider al Africii de Sud, Nelson Mandela.

Ora 20:13 În acest moment se ţine un moment de reculegere în Staples Center

Ora 20:10 Au început funeraliile publice ale celui care a fost „Regele muzicii pop”. A luat cuvântul Smokey Robinson.

Ora 20:00 Organizatorii au desenat inimioare pe cer cu ajutorul elicopterelor (corespondenţă Alina Vlad, Los Angeles, SUA)  

Ora 19:55 Cortegiul funerar şi invitaţii speciali vor intra în sala unde va avea loc ceremonia publică prin subteran. (corespondenţă Alina Vlad, Los Angeles, SUA)

Ora 19:45 Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson a ajuns la Staples Center, alături de cei care au participat la ceremonia privată de la cimitirul Forrest Lawn. Ceremonia publică va începe în jurul orei 20:00

PORTRET. „Mi-e frică de întuneric”. Povestea Elisabetei Moldovan, de la verdictul medicilor că e inaptă de muncă până la ce le oferă azi persoanelor cu probleme
Recomandări
PORTRET. „Mi-e frică de întuneric”. Povestea Elisabetei Moldovan, de la verdictul medicilor că e inaptă de muncă până la ce le oferă azi persoanelor cu probleme

Ora 19:40 Spectatorii care vor asista la ceremonia publică de la Staples Center şi-au ocupat locurile în sală şi aşteaptă sosirea cortegiului funerar

Ora 19:19 Cortegiul funerar format din aproximativ 30 de maşini s-a pus în mişcare şi se îndreaptă spre Staples Center

 

Ora 19:01 Sicriul a fost urcat într-o maşină mortuară

Ora 19:00 Coşciugul cu trupul lui Michael Jackson este scos din capela. Pe capacul acestuia tronează o imensă coroană de flori roşii.

Ora 18:30 Falsificatorii de bilete şi bişniţarii dau târcoale sălii Staples Centre, acolo unde este aşteptat să sosească trupul neînsufleţit al megastarul.  Ingeniozitatea fanilor disperaţi să pătrundă în interiorul sălii nu are limite: doi dintre ei au mimat un handicap locomotor pentru a putea intra, dar nu au reuşit să păcălească forţele de ordine (corespondenţă Alina Vlad, Los Angeles, SUA)

Ora 18:20 Rudele şi apropiaţii au intrat în capela Hall of Liberty din cimitirul Forest Lawn. Forţele de ordine şi gărzile de corp au rămas afară. A început slujba.

Ora 18:00 Primăria oraşului Los Angeles a anunţat că a cheltuit peste 4 milioane de dolari cu pregătirile pentru înmormântarea lui Michael Jackson. Convoiul cu sicriul cântăreţului va fi escortat de o armată de poliţişti printre care şi o echipă de trupe SWAT (corespondenţă Alina Vlad, Los Angeles, SUA)

Astăzi, de la ora 18:00 (ora 8:00, ora locală), la Los Angeles,  va începe înmormântarea lui Michael Jackson. Se estimează că despărţirea  de Regele Pop va fi cel mai mediatizat eveniment din istoria planetei, la ceremonie urmând să asiste zeci de mii de jurnalişti şi milioane de fani din lumea întreagă.

0-160736-michael.jpg

Înainte de înmormântare, familia megastarului Michael Jackson, incluzându-i pe cei trei copii ai artistului, s-a strâns în „Hall of Liberty”, capela cimitirului Forest Lawn din Los Angeles, pentru a-i aduce un ultim omagiu într-un cadru intim celui care a fost „Regele muzicii pop”.

Slujba de pomenire a lui Michael Jackson se va transforma într-un show spectaculos, după dorinţa expresă a Regelui Muzicii Pop.

Mariah Carey, Madonna, Justin Timberlake, Jennifer Hudson, Whitney Houston sunt câţiva dintre artiştii care şi-au confirmat deja prezenţa la tristul eveniment. Stevie Wonder, Brooke Shields si alte 900 de vedete si oameni politici sunt invitati la aceasta comemorare de catre familia Jackson. Aceasta a fost chiar ideea lui Michael, care a declarat, mai demult, într-un interviu, că doreşte ca înmormântarea sa să fie „cel mai mare spectacol de pe Pământ”. Vedetele s-au arătat deja doritoare să urce pe scenă şi să interpreteze hiturile celebre ale starului recent decedat.

Libertatea.ro a fost al doilea site din România care a anunţat decesul cântăreţului, iar în perioada scursă de la cumplita veste şi până în acest moment a produs aproximativ 160 de materiale (text, foto şi video) cu ştiri despre cariera artistului şi, cu ajutorul corespondentului trimis la faţa locului, Alina Vlad,  cu noutăţi de ultimă oră din Los Angeles. 

Marţi 07 iulie

16:51 Foto / Paris Jackson, devastată după ceremonia secretă pentru tatăl său
16:30 Cinci medici interogaţi cu privire la moartea lui Michael
15:03 Debbie Rowe a refuzat invitaţia la înmormântarea lui Michael
14:57 Ascultă aici toate hiturile lui Michael Jackson
13:06 Ceremonie privată la cimitir pentru Michael Jackson
12:55 Michael Jackson vroia să fie clonat
12:10 Liz Taylor nu vine la comemorarea lui Michael, care va fi „un circ”
10:35 Fiica lui MJ: „Tati s-a dus la îngeri!”
08:47 VIDEO / Celebrităţile îi vor aduce un ultim omagiu lui Michael
08:37 Mama lui Michael a pierdut dreptul de administrare a averii fiului său
08:25 Michael Jackson ar fi putut reveni în România

Dinu Popescu: «Pe fata mea a sărutat-o Michael» / Ediţia tipărită

Luni 06 iulie

19:47 Michael Jackson va fi înmormântat marţi, înainte de ceremonia publică
16:22 Înmormântarea lui Michael Jackson, „cel mai mare spectacol de pe Pământ”
14:31 Jackson, ucis de datorii
13:16 Michael şi Heath Ledger au avut acelaşi sfârşit
10:38 Michael Jackson continuă să facă istorie în muzică
09:56 Fantoma lui Jackson, într-o filmare la Neverland? / Video
09:36 Jackson Five se va reuni în onoarea lui Michael
08:41 Politicianul Pete King: „Michael era un pervers!” / Video

Familia Jackson insistă: «Vrem să îl îngropăm la Neverland» / Ediţia tipărită
Americanii au stat la coadă ca să-i lase un mesaj lui Michael / Ediţia tipărită

Duminică 05 iulie

19:26 Michael Jackson era dependent de heroină
18:50 Michael, înmormântat fără creier
16:40 Copiii lui Michael, chestionaţi de poliţie
15:21 „Michael nu e un erou, ci un monstru!”
15:07 Joe Jackson a cerut încă o autopsie
14:19 Michael va cânta de pe lumea cealaltă
13:35 Michael Jackson se iubea cu dădaca copiilor
12:32 Jackson fugea în parcuri de distracţie pentru copii
11:39 Michael: „Încercam să îl imit pe Iisus”

500.000 de fani vor la funeraliile publice / Ediţia tipărită
Jermaine Jackson: «Lăsaţi-l pe Jacko să se odihnească la Neverland!» / Ediţia tipărită
Abba va cânta în locul lui Michael? / Ediţia tipărită

Sâmbătă 04 iulie

16:49 Madonna: „Trăiască Regele!”
14:03 Michael, pasionat de jocurile video

Fosta soţie, tentată de banii copiilor? / Ediţia tipărită
Michael va avea sicriu din aur / Ediţia tipărită
Bubbles şi-a recunoscut stăpânul în fotografie / Ediţia tipărită

Vineri 03 iulie

19:03 Michael, operat cu două zile înainte să moară?
16:32 Jackson a folosit 20 de nume false ca să obţină credite bancare
15:31 Peter Andre a semnat un contract cu designerul lui Michael
12:42 Datoriile lui Michael Jackson ar putea fi şterse
12:51 Jackson supravieţuia doar cu o masă pe zi
12:00 Neverland-ul lui Michael, filmat din elicopter de paparazzi / Video
11:51 Prima fotografie cu Prince, fiul lui Michael Jackson, după moartea tatălui
11:03 Jackson avea o iubită secretă
09:42 Fosta soţie a lui Jackson vrea custodia copiilor
08:39 Ultimul dans a lui Michael / Video

Am fost la cimitirul unde va fi îngropat Michael / Ediţia tipărită

Joi 02 iulie

20:03 Obama: „Am crescut pe muzica lui Michael”
19:08 Unul dintre fraţii lui Michael: „Aş fi vrut să mor în locul lui”
13:55 Funeraliile lui Michael vor avea loc pe 7 iulie
10:04 Copiii lui Michael nu aveau voie să se uite în oglindă
09:39 Trupul lui Michael, depus la capelă
08:23 S-au hotărât unde îl îngroapă pe Michael

Fanii îşi iau adio mâine de la Michael / Ediţia tipărită
Diana Ross, tutorele copiilor starului / Ediţia tipărită
Trăiesc încă «regii»? / Ediţia tipărită

Miercuri 01 iulie

20:22 Testamentul lui Michael Jackson, depus în instanţă
15:08 „L-am auzit pe Michael plângând de durere!”
12:55 Rezultatele celei de-a doua autopsii a lui Michael
11:22 „Am minţit că Michael m-a molestat!”
10:13 Tiger Woods i-a adus un omagiu lui Michael Jackson
09:36 Tatăl lui Michael profită de moartea fiului său?
09:09 Michael s-a sinucis?
00:52 Fanii au ocazia să îşi ia rămas bun de la Michael vineri

A apărut şi „adevărata nevastă” a lui Michael! / Ediţia tipărită
Am fost acasă la «Rege» / Ediţia tipărită

Marţi 30 iunie

19:53 „Michael Jackson a iubit România”
17:23 Înregistrarea repetiţiilor lui Michael, lansate sub forma unor albume live?
16:21 N-a chemat Salvarea pentru Michael, fiindcă nu ştia adresa
15:54 MTV va difuza concertul lui Michael Jackson de la Bucureşti, din 1992
15:42 Michael, îngropat într-un sicriu de sticlă
14:42 Un prieten al lui Michael spune că el e tatăl celui mai mic copil al starului
14:18 A apărut testamentul lui Michael
13:30 Michael folosea parfum de femeie şi era timid în pat
11:37 Ultimele poze cu Michael din timpul vieţii, cu doar 2 zile înainte să moară
11:17 Michael lua câte 40 de pastile pe zi în timpul procesului din 2005
08:46 Mama lui Michael Jackson a primit custodia temporară a copiilor
08:39 Sosia rusă a lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă

Şoc: Salvarea pentru Michael, chemată după 50 de minute / Ediţia tipărită
Los Angeles a devenit un «altar» pentru megastar / Ediţia tipărită

Luni 29 iunie

18:51 Un reverend pregăteşte înmormântarea lui Michael
17:50 Madonna, duet cu Michael
14:51 Janet Jackson, în lacrimi la Premiile BET
14:22 Amanta guvernatorului Carolinei de Sud, mai căutată decât Michael
14:03 Michael, un muzician irelevant, fără geniu
13:41 Michael scria un cântec împreună cu copiii săi
13:28 Şocant – Iată povestea de groaza pe care Michael a scris-o pentru copiii săi
13:10 Fosta soţie a lui Michael spune că acesta nu este tatăl biologic al copiilor
13:00 Michael a vrut să joace în „Fantoma de la operă”
10:17 Michael habar nu avea că va susţine 50 de concerte
10:05 Rezultatele şocante ale autopsiei lui Michael, făcute publice
09:40 Familia lui Michael nu ştie încă dacă starul a lăsat vreun testament

Omagiu prin dans pentru Michael Jackson / Ediţia tipărită
Libertatea, alături de fanii lui Michael Jackson  / Ediţia tipărită
El este românul pe care îl cheamă Michael Jackson / Ediţia tipărită
Şi-a prezis cu eroare de o zi când va muri / Ediţia tipărită
«Lua cel puţin 10 medicamente pe zi» / Ediţia tipărită

Duminică 28 iunie

17:54 Michael Jackson înainte să moară: „Sunt terminat. Mai bine mor”
17:33 Familia lui Michael vroia sa-l interneze forţat într-o clinică de reabilitare
16:17 Michael a vrut să fie conservat în poliuretan
14:49 „Michael era dependent de analgezice. I-am făcut des spălături stomacale”

12:45 Domeniul Neverland al lui Michael Jackson va deveni parc în memoria sa
11:29 Familia lui Michael Jackson a cerut o a doua autopsie

Steaua cântăreţului de pe Walk of Fame, acoperită cu flori şi lumânări / Ediţia tipărită
Lisa Marie Presley: «Michael ştia că o să moară ca Elvis»  / Ediţia tipărită
Michael nu a fost ucis / Ediţia tipărită
«Vânătorii de suveniruri profită de moartea lui Michael» / Ediţia tipărită

Sâmbătă 27 iunie

22:01 Janet Jackson a venit la locuinţa fratelui său
21:22 Banii pe biletele cumpărate la concertele lui Michael ar putea fi returnaţi
20:09 Medicul lui Michael Jackson este interogat de poliţie
17:42 Sarkozy, şi el afectat de moartea lui Michael Jackson
16:26 Fosta soţie a lui Michael Jackson vrea custodia copiilor
16:00 Michael Jackson era deja mort când s-a sunat la 911/ Ascultă convorbirea
15:23 Elizabeth Taylor a leşinat când a aflat de moartea lui Michael Jackson
12:00 Rezultatele finale ale autopsiei lui Michael se vor afla abia peste o lună
10:53 Poliţia a confiscat fiole cu medicamente de la locuinţa lui Michael Jackson
10:34 Corpul lui Michael Jackson a fost încredinţat familiei
10:15 Lisa Marie Presley: Michael ştia că o să moară tânăr, ca tata

Libertatea a tipărit un supliment special de 16 pagini dedicat în totalitate lui Michael Jackson:

La Toya şi Janet, surorile celebre ale Regelui
A vândut cele mai multe albume din lume
Ghinionist în dragoste, dar un tată iubitor
«Era îngrozitor de slab, doar piele şi os»
Neverland-paradisul lui Jacko
A făcut spectacol la Bucureşti
Aşa a devenit Michael din negru, alb
A devenit celebru cu The Jackson 5
«I-aş fi donat organe ca să trăiască
Viaţa şi copilăria lui Michael
«De ce ne-ai părăsit?»

Vineri 26 iunie

22:06 Moartea lui Michael îi aduce la sapă de lemn pe promoteri
21:40 Michael a murit din cauza unei supradoze de medicamente!
20:27 Michael Jackson era îndrăgostit de o acrobată japoneză
18:50 Medicul lui Michael, căutat de poliţie?
17:58 Custodia copiilor lui Michael Jackson va fi oferită mamei superstarului
17:17 Michael Jackson a murit după o injecţie cu un calmant puternic?
16:50 Ştii totul despre MJ?
15:20 Albumele lui Michael domină topul vânzărilor online, după moartea lui
14:30 Fost manager al lui Michael Jackson: „Criminalii sunt medicii lui”
13:52 Autopsia lui Michael Jackson va fi efectuată astăzi
10:49 Michael Jackson lasă în urmă un munte de datorii
10:20 Reacţii ale celebrităţilor la moartea lui Michael Jackson
09:18 Michael Jackson a murit înconjurat de familie
05:59 Comunitatea online, şocată de moartea lui Jackson
05:16 Anchetă în cazul morţii lui Michael Jackson
04:13 Michael, partea urâtă: pedofilie, operaţii, scandaluri
03:33 Este Michael Jackson cel mai mare cântăreţ al tuturor timpurilor?
03:22 Michael a simţit că sfârşitul îi e aproape
02:54 Marcel Avram: „Nu pot să cred că s-a dus!”
02:46 FOTO / Stupoare în America: Michael Jackson mort!
00:54 Michael Jackson a murit

„M-a înșelat cât timp mama era pe moarte”. Vedeta a răbufnit după ce un fan a pus-o la colț pentru că a decis să divorțeze
GSP.RO
„M-a înșelat cât timp mama era pe moarte”. Vedeta a răbufnit după ce un fan a pus-o la colț pentru că a decis să divorțeze
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

GESTUL făcut de Camilla în timpul vizitei la Berlin! Imaginile care arată cât de NEFERICITĂ e soţia Regelui Charles
Playtech.ro
GESTUL făcut de Camilla în timpul vizitei la Berlin! Imaginile care arată cât de NEFERICITĂ e soţia Regelui Charles
Primele imagini cu Andreea Antonescu și fiica ei nou-născută. Ce nume neobișnuit a ales artista pentru micuță
Viva.ro
Primele imagini cu Andreea Antonescu și fiica ei nou-născută. Ce nume neobișnuit a ales artista pentru micuță
Vremea 3 aprilie - 1 mai 2023. Nou val de frig cu ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic, săptămâna viitoare
Observatornews.ro
Vremea 3 aprilie - 1 mai 2023. Nou val de frig cu ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic, săptămâna viitoare
Povestea cutremurătoare a românului care a stat opt ani într-o închisoare din China. „În doi ani nu am văzut lumina soarelui”
Știrileprotv.ro
Povestea cutremurătoare a românului care a stat opt ani într-o închisoare din China. „În doi ani nu am văzut lumina soarelui”
Unde se află fântâna cu puteri miraculoase din România. Localnicii spun că vindecă orice boală
FANATIK.RO
Unde se află fântâna cu puteri miraculoase din România. Localnicii spun că vindecă orice boală
Ce a păţit gimnasta minune a României. Scandal uriaş în sportul românesc
Orangesport.ro
Ce a păţit gimnasta minune a României. Scandal uriaş în sportul românesc
Dan Negru, mesaj acid după cazul Ana Morodan. Ce a transmis prezentatorul TV
Unica.ro
Dan Negru, mesaj acid după cazul Ana Morodan. Ce a transmis prezentatorul TV
Horoscop 31 martie 2023. Balanțele pot fi dezamăgite de unii dintre prieteni sau rude, dar este o dezamăgire rezultată din așteptările lor
HOROSCOP
Horoscop 31 martie 2023. Balanțele pot fi dezamăgite de unii dintre prieteni sau rude, dar este o dezamăgire rezultată din așteptările lor
Află ce înseamnă moda circulară și cum poate deveni un mod de viață
PUBLICITATE
Află ce înseamnă moda circulară și cum poate deveni un mod de viață