Mergi direct la conținut »
Anamaria Ferentz se întoarce la titulatura Demmo, după 12 ani, dar nu în România, ci în America!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Ferentz se întoarce la titulatura Demmo, după 12 ani, dar nu în România, ci în America!

Anamaria Ferentz se întoarce la titulatura Demmo, după 12 ani, dar nu în România, ci în America!

Anamaria Ferentz se întoarce la titulatura Demmo, la 12 ani de la desființarea trupei în care activa alături de doi băieți. Fosta soție a unuia dintre craii din showbiz, Marcel Toader, care a fost însurat și cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea, reînvie brandul muzical care a consacrat-o la începutul anilor 2000, însă nu în România, ci în Statele Unite, unde locuiește de ani buni.

De Florian Gheorghe,

Solista care a părăsit România în urmă cu 10 ani pentru a lua viața de la capăt peste Ocean s-a gândit să-și găsească un nume mai ușor și mai comercial decât Anamaria Ferentz – care oricum nu sună tocmai românește! Așa se face că acum, fostul iepuraș Playboy este din nou Demmo. Ea se aliniază astfel unui trend masiv al revenirii pe piața muzicală a trupelor populare la începutul anilor 2000 – 3 Sud Est și-a anunțat revenirea, t-Short se reunește la 18 ani de la destrămare, iar Class a anunțat recent că va urca pe scena unuia din marile festivaluri ale verii, Electric Castle, ca invitat special.

În vârstă de 42 de ani, Anamaria va deschide sub titulatura Demmo câteva din concertele lui Connect-R în America (primul fiind în acest weekend, la New York), iar foștii săi colegi de trupă nu au o problemă legată de reactivarea titulaturii.

Anamaria Ferentz se întoarce la titulatura Demmo, iar foștii colegi n-au nici o problemă cu asta!

Demmo (Anamaria Ferentz, George Emanuel Călin și Silviu Duduță) a lansat multe succese muzicale între 2000 și 2006 – amintim ”7 zile de 8 ori”, ”Darla Dirlalada” ori ”Jumătatea mea”. În ultimii ani, la spectacolele din comunitățile românești din Statele Unite, Anamaria Ferent a cântat în nume propriu. Nu trăiește însă numai din muzică, te tărâm american. În decembrie anul trecut, blonda ne mărturisea că are mai multe joburi, ca să poată trăi decent.


VIDEO EXCLUSIV/ Silvia Chifiriuc poartă hainele lui Petre Roman! Ce-i “fură” din șifonier fostului premier

Close
Închide
  Close