MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 07:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Anamaria Prodan intră la dietă după fiecare sezon „Gospodar fără pereche”. „În timpul filmărilor mă îngraș”

Distribuie

Anamaria Prodan intră la dietă după "Gospodar fără pereche", pentru că fermierii din emisiune o așază la masă de cum le trece pragul și o îmbie să guste dintr-o mulțime de bunătăți. Anul trecut a pus câteva kilograme în timpul filmărilor, dar nu s-a învățat minte, așa că anul acesta a repetat experiența. Acum, cu filmările încheiate, și-a impus restricții alimentare și trage tare la sală.

Chiar dacă anul trecut s-a chinuit ceva până a dat jos toate kilogramele depuse în timpul filmărilor pentru ”Gospodar fără pereche”, Anamaria Prodan a luat-o de la capăt în acest sezon. Oarecum ceva mai reținută – doar puțin, după spusele ei -, prezentatoarea TV le-a cerut gospodarilor să nu mai fie atât de darnici cu ea.

Iau mult la pachet. Îmi place. Primesc atât de multe… Dar am zis, anul ăsta, să nu-mi mai dea carne la pachet, ci să-mi dea animalul viu să mi-l duc la ferma mea. În timpul filmărilor mă îngraș și după filmări slăbesc. Cam așa este la mine”, ne-a povestit amuzată Anamaria, mărturisindu-ne că mănâncă pentru că are nevoie de energie pentru a urca pe dealuri după burlacii ei: Filmările durează ceva și alerg foarte mult, dar îmi place enorm ceea ce fac și merită. Mănânc mult în timpul filmărilor, de ce să mint, că trebuie să am energie, după care încep viața normală cu sală, dietă. Așa e firesc”.

Anamaria Prodan intră la dietă după fiecare sezon

Anamaria Prodan intră la dietă după „Gospodar fără pereche”

Trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului și să recunoaștem că, indiferent de cât de mult mănâncă în timpul filmărilor, în momentul în care începe promovarea show-ului, Anamaria Prodan are o siluetă de invidiat. „Dacă ai vedea ce mă așteaptă pe mine la filmări, ferească Dumnezeu!, și nu mai vorbim de dulciuri…. Nu mai vorbesc de dulciuri, pentru că nu am voie să mănânc. Luna asta nu pun în gurița mea nimic dulce. Luna asta fac box, că trebuie să arăt perfect”, ne-a spus Anamaria, care în ultima vreme a ținut o dietă drastică și acum se declară extrem de mândră de silueta ei. „Uită-te puțin, că-s trasă prin inel. Cum spune lumea că sunt grasă eu, că am șunci? Nu am nici măcar burtică”.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO/ După 26 de ani la TV, Andreea Esca face schimbări. „Nu am fost fan online, dar are multe atuuri”

Citește mai multe despre Gospodar fara pereche, pro tv, regim și silueta pe Libertatea.

Comentarii