Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan a dat vestea. "Mă pregătesc pentru botezul micuței Clara"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan a dat vestea. "Mă pregătesc pentru botezul micuței Clara"

Andreea Bălan a dat vestea. „Mă pregătesc pentru botezul micuței Clara”

Cântăreața Andreea Bălan și-a anunțat fanii de pe internet că se pregătește de un mare eveniment în viața sa de familie.

De Dana Aramă,

 

Andreea Bălan se pregătește de botezul celei de-a doua fetițe, Clara. Artista vrea să pună totul la punct pentru marele eveniment, care va avea loc în curând.

„Hey dragilor! Eu mă pregătesc pentru botezul micuței Clara, iar mâine începând cu ora 12.00 voi căuta tot ce am nevoie pentru ca prima petrecere a fetiței mele să fie așa cum îmi doresc!”, a anunțat vedeta în mediul virtual.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017Cei doi au împreună o fetiță, EllaÎn data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria.


Citește și:

Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”

 

 
 
Close
Close
Închide