Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan, criticată de Cătălin Botezatu: "Arată ca un dulăpior" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan, criticată de Cătălin Botezatu: "Arată ca un dulăpior" | FOTO

Andreea Bălan, criticată de Cătălin Botezatu: „Arată ca un dulăpior” | FOTO

Cântăreața Andreea Bălan a fost criticată de designerul Cătălin Botezatu pentru una dintre ținutele în care s-a afișat de curând.

De Dana Aramă,

La Kanal D, creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat una dintre ținutele purtate de curând de cântăreața Andreea Bălan. Acesta nu a fost deloc încântat de cum s-a afișat vedeta.

„S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place!”, a spus Cătălin Botezatu la o emisiune de la kanal D.
„Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a mai spus el.

„O găsesc mai bine îmbrăcată în ţinuta asta decât în ţinutele alea studiate din emisiunile TV. Andreea Bălan, fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. În această ţinută e decentă! Are freză cinstită, e de bine că nu am recunoscut-o! Andreea, când nu te străduieşti, îţi iese mai bine decât atunci când te străduieşti”, a completat Raluca Bădulescu.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017Cei doi au împreună o fetiță, EllaAndreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a acestui an. 

Citește și: Nicio măsură luată până acum de Spitalul Ilfov în cazul falsului ginecolog Raluca Bîrsan! Purtătorul de cuvânt: „A făcut manevre medicale sub supravegherea dr. Dragu”.

 

Close
Închide
  Close