MENIU CAUTĂ

Andreea Mantea, enervată. „Ne luați de proști”

Distribuie

Andreea Mantea s-a enervat la emisiunea "Te vreau lângă mine". Ea a avut replici dure la adresa concurentelor.
În ediția de vineri a show-ului "Te vreau lângă mine", pe care îl prezintă la Kanal D, Andreea Mantea s-a enervat și le-a spus verde în față concurentelor ce avea de spus.


„Suntem la televizor, avem aici un platou care este mic, mare, cum vreți voi, dar avem un număr limitat. Nu avem cum să aducem toate persoanele respective și să le strângem aici și să facem… Pentru că nu avem cum. Ori, dacă voi veniți aici și nu vă interesează să mergeți la nicio întâlnire, vin mai multe persoane pentru voi, aveți un paravan, două trei și refuzați fără niciun motiv bine întemeiat, înseamnă că, nu știu, cumva ne luați de proști.

Nu știu, veniți pentru că vă place la televizor. Încep să cred că majoritatea dintre telespectatori au dreptate. Veniți de foarte mult timp și nu vă găsiți… Noi nu putem aștepta acest lucru la infinit, adică dacă voi refuzați orice paravan care vine pentru voi, ok eu am înțeles asta, dar oamenii ăia chiar vă plac, de asta vin pentru voi”, a comentat Andreea Mantea.

Andreea Mantea împlinește 31 de ani în data de 20 septembrie. Este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc.  Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul„, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 septembrie 2018. Venus va intra în zodia Scorpionului. Luna Nouă în Fecioară. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Citește mai multe despre concurente, emisiune, kanal d, replică și show pe Libertatea.

Comentarii