MENIU CAUTĂ

Andreea Mantea, încă o emisiune la Kanal D. Revine la cârma show-ului „Se strigă darul!”, alături de Mihai Mitoseru

Distribuie

Prezentatoarea Andreea Mantea revine pe micile ecrane, odată cu debutul unui nou sezon, la cârmă emisiunii "Se strigă darul!", la Kanal D, alături de Mihai Mitoseru. Vedeta nu este străină de acest format, având o vastă experiență în prezentarea acestui tip de reality show. 

Andreea Mantea va avea două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta va prezenta show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar revine și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.
„Aștept cu nerăbdare să colind din nou țara pentru a le oferi tinerilor căsătoriți o ladă de zestre cât mai plină ca să aibă un start în viață mai lin. Desigur că telespectatorii vor avea parte de tradiții inedite, vor cunoaște locuri și oameni noi, vor trăi, prin intermediul micilor ecrane, emoția celor care își întemeiază o familie în fața întregii țări. Vor avea parte și de multe situații comice pentru că sunt hotărâtă să câștig. Îi așteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături să se înscrie la casting”, a declarat Andreea Mantea.

Mihai Mitoșeru subliniază că așteaptă cu nerăbdare noul sezon și este mai pregătit că niciodată să își depășească limitele în încercarea de a-i face fericiți pe ținerii însurăței.

„De când prezint această emisiune mi-am învins fobia de albine, frica de a călări. Eu o cunosc pe Andreea, știu că este un oponent puternic. Ceea ce este cu adevărat important este să le oferim tinerilor o nuntă de vis și, cu siguranță, amândoi vom face tot ce este nevoie pentru ca cel mai important moment din viața lor să fie unul memorabil”, a precizat Mihai Mitoșeru.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  


 

Citește mai multe despre Mihai Mitoseru, kanal d și se striga darul pe Libertatea.

Comentarii